![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 5 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawa mam nadzieję prosta i przyjemna.
Chodzi o to, że mam skrypt, który w polu Kod <span id=\"pNumber2\">XXXX</span> podaje mi pewien numer. Chciałbym, by ten numer dodawał się do adresu w pasku (może być po hashu). Oczywiście ważne jest to, żeby się tak samo dynamicznie zmieniał, jak w powyższym polu Analogicznie jest to wykonane w localscroll, gdzie zmiana podstrony zmienia dynamicznie treść po hashu. Dziękuję za wskazówki i odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, skoro ten plugin jQuery to nie jest to, o co Ci chodzi, to rozumiem, że masz na myśli standardową nawigację z przekazaniem adresu za pośrednictwem JS, tak? A pNumber2 to zmienna z JS (bo inaczej po co byś ja eskejpował)?
window.location.href, w przeciwieństwie do window.location.replace, działa jak klik w link i zapamietuje się w historii przeglądania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:20 |