![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z poprawną implementacją edytora TinyMCE na swojej stronie. W index.php ładuję składnię: Kiedy w body index.php dodam textarea (jak poniżej), TinyMCE działa poprawnie: Za pomocą buttona wywołuję ajaxową funkcję prPrzegladajProdukty() (czysty ajax) i ładuje mi się strona pr_produkty_przegladaj.php w ramach index.php (w divie panelcontent, a więc zmierzam do tego, że nagłówek z index.php jest dalej widoczny jak i sekcje script):
Kiedy w body pr_produkty_przegladaj.php dodam textarea nie działa TinyMCE. Pojawia się tylko samo textarea. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Nie wiem dlaczego się tak dzieje... Nie znalazłem podobnego problemu w sieci, raczej takie z działaniem submit'a w ajaxie... Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, a znamy funkcję startGETRequest? Wspominasz coś o identyfikatorach, a w kodzie nic o nich nie ma; tzn. jest co nieco, ale mało wiążące, gdyż to sama nazwa parametru.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, za sugestię, ale niestety nie zrozumiałem do końca Twojego przesłania. Czy muszę uzupełnić funkcję startGETRequest?
Funkcja określa mi jedynie miejsce ładowania strony pr_produkty_przegladaj.php w obrębie index.php, dokładnie w tym miejscu (index.php): Czy to w ogóle ma jakieś powiązanie? (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie, chodziło mi o cały kod. Skąd pobierasz wszystkie zmienne przy wywołaniu tej funkcji?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z inicjacji tinyMCE zrób funkcję:
W startGETRequest() rozumiem, że drugi parametr to callback?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:10 |