![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem piszę bo nie mogę znaleźć nigdzie rozwiązania. umieściłem na swojej stronie dwa skrypty. Kod każdego jest w oddzielnym pliku z rozszerzeniem .js , w sekcji head pliku index wstawiłem
dwa razy oddzielnie dla każdego skryptu, ale działa tylko jeden i to zawsze ten dolny. jak zostawię jeden wpis to wtedy chodzi a jak dodam drugi to już nie. W czym może być problem? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Ten post edytował mariio81 10.03.2011, 01:20:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tak ogólnego opisu można wywnioskować chyba tylko jedno, masz konflikt pomiędzy skryptami. Gdybyś dorzucił kod skryptów lub co lepsze dał link do strony na pewno dostałbyś lepszą odpowiedź.
-------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nazwy funkcji są takie same?Zapodaj obydwa js'y.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem częściowo rozwiązałem to była wina tych samych nazw zmiennych i funkcji w obu skryptach więc nie miało prawa działać, ale pojawił się inny problem chciałem uruchomić ten sam skrypt dla takich samych elementów na stronie i nie wiem czy dla każdego elementu muszę napisać oddzielny skrypt? wrzucam tutaj kod skryptu który ma do tego służyć :
Chodzi tutaj o to że, będzie menu na stronie i każdy przycisk jest oddzielnym blokiem div i dla każdego bloku ma być uruchamiany ten skrypt (dokładnie to przyciski najeżdżają od dołu). Próbowałem to puścić pętlą for żeby każde przejście pętli zmieniało nazwę bloku z link2 na link3 i tak dalej bo bloki są numerowane kolejno od link2 do link9. W ten sposób działa tylko pierwszy reszta nie. Czy jest możliwość abym to napisał w jednym skrypcie czy muszę robić dla każdego oddzielny skrypt? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.05.2025 - 03:48 |