![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, borykam się z problemem na który nie mogę znaleźć odpowiedzi, mianowicie mam ukryte divy prostą funkcją:
i teraz po wejściu na stronę z konkretnym planem mam już jakiś wybrany ale nadal on ma display: none, a chciałbym aby zaznaczony był już widoczny w css próbowałem option:checked ale nie działa takie rozwiązanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 10 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien co chcesz osiągnąć. Ale z tego co mówisz wynika że próbujesz pokazać element jeżeli, któraś opcja ma selected?
Jeżeli tak to tu masz odp. https://stackoverflow.com/questions/1021362...ion-is-selected |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz wywołać zdarzenie change, które przypiąłeś do select.
Ale skoro ustawiasz w HTML wybraną opcje, to dlaczego tam również nie usuniesz stylu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.05.2025 - 09:20 |