![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć.
Na mojej stronie wstawiłem sobie kod na odtwarzanie więcej jak jednego pliku. Ważne było, aby podczas przełączenia dźwięki nie nachodziły na siebie i tojest super. Ale chciałem zrobić też tak, aby ten sam przycisk robił play i pause i zmieniał odpowiednio nazwę. Tzn. jak audio gra to przycisk zmieni napis z play na pause i na odwrót. Wstawiłem
po "main_player.play() })" ale po kliknięciu na play muszę jeszcze kliknąć na play w odtwarzaczu. I button w ogóle nie zmienia nazwy na play i nie pauzuje. Z kolei jak dodam tylko
to owszem, musze ponownie kliknac play w odtwarzaczu ale pauza działa. Niżej cały kod bez funkcji pause() ze zmianą nazwy na pause:
Ten post edytował ReBeLs513 30.01.2022, 20:25:33 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jakiś czas temu robiłem takie audio
![]() Podejrzyj ko źródłowy i może u siebie coś dopasujesz ![]() Kliknij w tytuł- otworzy ci się audio ![]() Audio na stronie - własne przyciski sterujace -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazłem.
wystarczyło dodać
i śmiga ![]() -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.05.2025 - 07:22 |