![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Jak zrobić okno(div'a) ,który będzie zawsze na połowie ekranu ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 20 Dołączył: 30.11.2010 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hey ;]
Pisząc "na połowie ekranu" masz na myśli, że będzie zajmował połowę okna przeglądarki, czy będzie się znajdował na jego połowie? Tutaj masz coś takiego: DIV o id "a" byłby odpowiedzią na pierwszy przypadek, a DIV o id "b" - na drugi. Pozdrawiam, mmica -------------------- "Imagination is more important than knowledge, because knowledge is limited." ~Albert Einstein
<?php $var = array('foo', 'bar'); ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to żeby div był na połowie okna ,a nie zajmował połowę ekranu
Tylko mi chodzi że jak przewinie się suwak w dół lub górę to div też się przesunie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 20 Dołączył: 30.11.2010 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli przypadek "b"..
Możesz jeszcze do tego dodać ujemny górny margines, tak aby równał się połowie wysokości diva i wtedy będziesz miał idealny środek. Pozdrawiam, mmica -------------------- "Imagination is more important than knowledge, because knowledge is limited." ~Albert Einstein
<?php $var = array('foo', 'bar'); ?> |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki
![]() Myślałem że to co podajesz to tylko top 50%. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.05.2025 - 06:56 |