![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem:
Na klanowej stronie dodałem kalendarz google aby członkowie klanu mogli śledzić wydarzenia to było proste i działa. Pierwsze co dostałem od wspaniałych członów to protest, że nie wszyscy korzystają z googla bo większość woli outlooka więc mam pytanie wiecie może jak zrobić coś takiego aby po kliknieciu na przycisk dodawało się wydarzenie do outlooka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zostaje generowanie pliku ics.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To też idzie plikiem ics.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj tutaj Kiedyś dostałem w firmie podobne zadanie i wbrew pozorom to nie jest takie trudne. Przeczytaj, popróbuj a dasz sobie radę.
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak btw, nie wiem, czy wiesz, ale można podpiąć do Outlooka kalendarz publiczny w trybie tylko-do-odczytu.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Temat okazała się banalnie prosty wystarczyło umieścić instrukcję jak zrobić subskrypcje kalendarza google w outlook.
http://office.microsoft.com/pl-pl/outlook-...167495.aspx#BM3 Ten post edytował McGiorgio 28.08.2011, 02:09:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2025 - 18:42 |