![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam stronę A i B teraz chciałbym aby po pełnym wczytaniu strony A automatycznie przejść do strony B da się coś takiego zrobić ?
do tej pory korzystałem z takich opcji:
[php]<? $domena='http://strona.pl/'; header("Location: $domena"."index.php"); exit; ?>/php] Ale przejście następuje od razu a mi zależy amy nastąpiło dopiero po pełnym wczytaniu strony... na stronie mam ramki iframe i po ich pełnym wczytaniu chciałbym aby strona dopiero wtedy przeszła do strony B -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast uciekać się do jakichś iframe, można po prostu najpierw wywołać:
Ten post edytował DiH 31.01.2010, 00:49:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę ze nie wyrazilem się dość jasno mój błąd ...
A mianowicie mam 6 skryptow 1 skrypt tworzy bazę danych dla 4 następnych skryptow a 6 skrypt ma się wykonać gdy wykonana się wszystkie poprzednie i tak to sobie wymyslilem ze po zakończeniu 1 skrypty przechodzimy na stronę gdzie w iframe uruchamiala się 4 pozostałe a po ich zakonczniu przechdzi do skrypty 6 i tu jest własnie problem jak to zrobić a uruchamianie skrypty jeden po drugim nie ma sensu bo 1skrypt wykonuje się z 1min wiec poco czekać 4 min skoro można je uruchomić wszystkie na raz ... -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.05.2025 - 10:34 |