Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Jan Paweł II
kubatron

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chciałbym aby każdy kto wszedł na ten temat i go przeczytał niezależnie jakiego jest wyznania religijnego, niech się pomodli mocno za naszego rodaka Jana Pawła II który się niepoddaje chorobie i cały czas walczy z nią (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Ja cały czas modle się by nie doszło do najgorszego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)

Ten post edytował kubatron 2.04.2005, 12:03:21
Go to the top of the page
+Quote Post
White_Master

-----

Kubatron, Mimo że jestem Katolikiem, Wiem że niestety kiedyś Jan Paweł II umrze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
Ale śmierć jest drogą do Raju, bez śmierci nigdy nie będziemy mogli przybliżyć się bliżej do Boga. Oczywiście życzę Papieżowi aby wyzdrowiał, Modlę się za to, ale On Sam Powiedział : "Radujcie się...". Więc Śmierć jest dalszą drogą, przeznaczeniem. Musimy pamiętać że Karol Wojtyła też jest śmiertelnikiem.
+Quote Post
AxZx

-----

jak to? niezaleznie jakiego jest wyznania niech sie modli ?

ateisci tez moze maja sie modlic?
+Quote Post
dasko

-----

Zawał serca i septyczne zakażenie organizmu...

Wydaje mi się, że nadzieji już nie ma, każdy musi kiedys odejść. Zastanawiam się tylko, jak to będzie, gdy Polak nie będzie papieżem - dla mnie zawsze nasz rodak piastował to stanowisko...(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
+Quote Post
SonGoace

-----

Łańcuszki na GG, łańuszki na mail, ciągłe nowinki w tv, ciągłe audycje w radiu, niemal w kazdym wiekszym portalu jakies info - to przybija, a w dodatku jeszcze tutaj ! czy wam sprawia przyjemność mówienie o tym ?

Moderator moze wie wku.... na tą wupowiedz ale mnie to juz drazni i to jest moje zdanie !

---
Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie... oby ona nie oczerniala nikogo - uwazaj na slowa
hwao
+Quote Post
kubatron

-----

AxZx: tak, bo jeśli jest polakiem i jest Ateistą to przynajmniej niech pomodli się za swojego rodaka.
dasko: nadzieje zawsze jest i teraz też ona przy Janie Pawle II jest, bo stan zdrowia się od wczoraj nie pogorszył a to jest dużo.

SonGoace: wiesz co ciebie może to irytować że tyle jest o tym mówione, ale sorki i bez obrazy to jest nasz rodak i do tego Papierz który zrobił dużo dla polski

Ten post edytował kubatron 2.04.2005, 13:44:11
+Quote Post
AxZx

-----

to nie jest moj rodak

ateisci chyba sie nie modla (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)

ja tez sie nie pomodle

wiec sie nie wysilaj i nie rob z tego jakiejs szopki w nie wiadomo jakim stylu.
+Quote Post
Marusz

-----

Cytat(kubatron @ 2005-04-02 13:43:29)
AxZx: tak, bo jeśli jest polakiem i jest Ateistą to przynajmniej niech pomodli się za swojego rodaka.
dasko: nadzieje zawsze jest i teraz też ona przy Janie Pawle II jest, bo stan zdrowia się od wczoraj nie pogorszył a to jest dużo.

SonGoace: wiesz co ciebie może to irytować że tyle jest o tym mówione, ale sorki i bez obrazy to jest nasz rodak i do tego Papierz który zrobił dużo dla polski

Do moderatorow: zamknijcie i usuncie ten temat. Raz, ze wystawil go kubatron (co moze byc dla niektorych bodzcem do rezygnacji z wiary - nawet ja zaczalem sie zastanawiac, bo nie chce byc w jednym teamie z tego typu osoba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ), a dwa, papiez (kubatron, skoro juz piszesz to slowo z duzej litery, to chociaz pisz je przez z z kropka...) to nie jest osobistosc ktorej stan zdrowia powinien byc tematem rozmow na forach programistycznych.

Wiara jest indywidualna cecha kazdego czlowieka. Jesli chcesz sie z nia afiszowac, to sklec transparent i szoruj na pielgrzymke.
+Quote Post
hwao

Developer

Grupa: Moderatorzy

Jak ktos ze wszytkiego portafi sobie zrobic powod do klutni, to nie znaczy ze trzeba zamknac temat - takowa osoba poniesie konsekwencje tego co pisze (jezeli kogos obraza albo lamie ogulnie przyjete zasadey etyki - regulamin).

"Ratujcie się..."
Jan Paweł II wie ze jak wzywa go Bog to znaczy ze wypełnił swoje zadanie na ziemi, napewno nie bedzie się mu przeciwstawial i postapi jak Jezus - i tak predzej czy puzniej wszyscy "udamy" sie do nieba albo piekla - Twoje zycie Twoj wybor.
Ojciec Swiety wskazal nam droge jak nie umie się nia kroczyc to jest indywidualny wybor.
Osoba jak umiera to nie znaczy ze jej nie ma, pozostanie w naszych sercach i duszach.

Cytat
Wiara jest indywidualna cecha kazdego czlowieka. Jesli chcesz sie z nia afiszowac, to sklec transparent i szoruj na pielgrzymke.

To moze tylko ta w jaka Ty wiezysz

Ja mam obowiazek glosic Słowo Boze tam gdzie moge zobowiazuje mnie do tego chocby Bierzmowanie...
Gnebiony czlowiek za wiare zystuje w oczach Boga...
Poczytaj sobie i zrozum sens Pisma Świetego potem mow, albo jak na programiste to Ci wytlumacze.

Ucze sie paskala a mówie o php

Cytat
Do moderatorow: zamknijcie i usuncie ten temat. Raz, ze wystawil go kubatron (co moze byc dla niektorych bodzcem do rezygnacji z wiary - nawet ja zaczalem sie zastanawiac, bo nie chce byc w jednym teamie z tego typu osoba winksmiley.jpg )

Eh... IMHO w tym zdaniu pięknie pokazales jak wierzysz i swoje podejscie, nic dodac nic ujac.

Cytat
, a dwa, papiez (kubatron, skoro juz piszesz to slowo z duzej litery, to chociaz pisz je przez z z kropka...) to nie jest osobistosc ktorej stan zdrowia
powinien byc tematem rozmow na forach programistycznych.

Ale oczywiscie lepiej gadac o Lepperze przecierz

Marusz jak nie chcesz to nie czytaj postow/tematow Kubatrona
+Quote Post
emilio

-----

Kiedy przyjmuje się śmierć w duchu wiary i kiedy całe nasze życie jest nastawione na dawanie siebie, tak iż w końcu z radością i dobrowolnie składamy je w dłonie Boga - wówczas śmierć przeistacza się w spełnienie życia.

Thomas Merton
+Quote Post
strife

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Witam,

Mimo tego że nie jestem zbytnio wierzący, mam szacunek do ludzkiego życia, ale wydaje mi sie że takie łańcuszki nic nie zmienią będzie co ma być i nikt tego nie zmieni. Papieża ten stan nie ogarnął z dnia na dzień - przecież było wiadomo że nie jest już w takiej dobrej formie i prędzej czy później to się stanie. Życzę papieżowi zdrowia, ze względu na to że jest polakiem i za to że Tyle zrobił dla naszego narodu => Tylko tyle mogę zrobić. Ja uważam, że jakby nie było smierć jest częscia życia i nic tego nie zmieni, zawsze tak będzie...

BTW.

Jeszcze jedno, wydaje mi się że nie ma sensu wjeżdżać na innych, myslę że nie powinnismy tego robić bo swiadczyło by to o braku szacunku do samego papieża i braku szacunku do życia...
+Quote Post
AxZx

-----

no a twoje zyczenia myslisz ze sa madre?
papiez chce juz uciekac stad a ty mu zdrowia zyczysz:P
lepiej mu zyc szczesliwej drogi na tamten swiat
+Quote Post
strife

-----

Cytat(AxZx @ 2005-04-02 15:24:56)
no a twoje zyczenia myslisz ze sa madre?
papiez chce juz uciekac stad a ty mu zdrowia zyczysz:P
lepiej mu zyc szczesliwej drogi na tamten swiat

Jak można komus życzyć smierci?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Zreszta wiesz co niewazne, nie bede sie z Toba klucil... Nie odpowiadam juz w tym temacie. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
hwao

Developer

Grupa: Moderatorzy

Jan Paweł II nas opuscil i teraz jest u Boga... w naszych sercach pozostanie na na zawsze i nikt nam tego nie zabierze...
+Quote Post
AxZx

-----

[scarface] przeczytaj co napisalem, nie pisalem zebys zyczyl mu smierci, tylko szczesliwej drogi do tego do czego dazyl przez cale zycie - do spotkania z Bogiem w ktorego bardzo mocno wierzyl

tez juz sie nie bede wypowiadal w tym temacie
+Quote Post
Sabistik

Administrator wortalu

-----

[']
+Quote Post
seaquest

-----

Ja rozumiem, że ['] to najprostsza forma żałoby i często jesteśmy tak zdenerwowani (szczególnie w takich sytuacjach), że ciężko nam powiedzieć coś innego, ale mam prośbę. Postarajmy się dodać coś więcej, coś od siebie jeżeli już chcemy się wypowiadać w takim temacie.
+Quote Post
PACH

-----

Papież nie umarł lecz tylko nie żyje i pamięc o nim przetrwa
[*]
+Quote Post
stoprocent

-----

Ja propunuje ni pisac ,tylko isc na chwile do kosciola bo teraz sa wsytskie otwarte
+Quote Post
DreeD

-----

Tak jak wspomnial seaquest.. Ciężko jest cokolwiek pisać w takiej chwili. Zmarł jedyny człowiek, który mógłby być wzorem dla nas wszystkich.. Pamiętajmy, że odszedł do lepszego świata i tam będzie mu lepiej. Jeżeli Bóg zabrał go do siebie, to znaczy, że Jan Paweł II spełnił swoją misje na ziemii..

A teraz zamiast pisac o tym na forum i wysyłac głupie łancuszki na gg.. Pomódlmy się za niego.
+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 29.09.2025 - 09:23