![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Piszę tutaj, gdyż jak sądze na forum mnóstwo jest studentów i absolwentów uczelni technicznych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Jak tegoroczna maturzystka, stoję przed wyborem studiów i mam dosyć poważny dylemat. Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Ogólnie jestem dosyć dobra z fizyki i matematyki (oba przedmioty na rozszerzeniu). Interesuję się informatyką (wiem, bardzo nietypowo jak na dziewczynę) - puki co jedynie PHP, ale to dopiero początki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ostatnio wpadł mi też w oko kierunek Automatyka i Robotyka. Wiem na pewno, że chcę studiować na wydziale Automatyki Elektroniki i Informatyki na Politechnice Śląskiej, ale nie umiem zdecydować się na kierunek. Myślę albo o Informatyce albo o Automatyce i Robotyce (kierunek zamawiany, bardzo atrakcyjne stypendia). Jakie są perspektywy pracy po takich studiach? Po jakim kierunku mam lepsze perspektywy zarobkowe i rozwojowe? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie i doświadczenia absolwentów i studentów pokrewnych kierunków. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 13:15 |