Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Jakie studia?
demolka666

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Piszę tutaj, gdyż jak sądze na forum mnóstwo jest studentów i absolwentów uczelni technicznych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Jak tegoroczna maturzystka, stoję przed wyborem studiów i mam dosyć poważny dylemat. Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi.
Ogólnie jestem dosyć dobra z fizyki i matematyki (oba przedmioty na rozszerzeniu). Interesuję się informatyką (wiem, bardzo nietypowo jak na dziewczynę) - puki co jedynie PHP, ale to dopiero początki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ostatnio wpadł mi też w oko kierunek Automatyka i Robotyka.
Wiem na pewno, że chcę studiować na wydziale Automatyki Elektroniki i Informatyki na Politechnice Śląskiej, ale nie umiem zdecydować się na kierunek. Myślę albo o Informatyce albo o Automatyce i Robotyce (kierunek zamawiany, bardzo atrakcyjne stypendia).
Jakie są perspektywy pracy po takich studiach? Po jakim kierunku mam lepsze perspektywy zarobkowe i rozwojowe?

Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie i doświadczenia absolwentów i studentów pokrewnych kierunków.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:04