![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Właśnie zauważyłem że gdzieś zniknął mój ulubiony kolega ds. kłótni forumowych czyli @Turgon
Ja polecam Active24, mam tam server 2 rok i jestem b. zadowolony. no i cena nie jest porażająca. Ten post edytował Wykrywacz 23.01.2009, 13:36:35 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Hej,
poszukuję serwera o parametrach (mniej więcej): pojemność - 1gb transfer m/c - minimum 5gb - włączone wildcards Chciałbym również, aby istniała możliwość opłaty serwera za pół roku, ew miesięcznie. Mam do dyspozycji około 50zł/pół roku ; 10zł/miech Jeśli moglibyście coś polecić, będe wdzięczny. Teraz strona stoi na Hekko.pl , które ostatnio strasznie wolno chodzi, sypie errory bazy, phpmyadmin jest praktycznie niedostępny, a odebranie jakiegoś maila to już prawdziwy wyczyn. Pozdro. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%)
|
www.ProHost.pl BARDZO dobry host w PL
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza |
Harvi:
Ja przez ładnych killka lat (3 lub 4) korzystałem z usług LH.pl i złego słowa na nich nie powiem. Bezawaryjne serwery, super kontakt z administratorem, z którym można załatwić różne sprawy (mi np. zainstalował Symfony i dał dostęp do shella). Nie wiem jak się ma sprawa z wildcardami ale warto zainteresować sie ich ofertą i wypytać o interesujące Cię szczegóły. Aha i ważna kwestia: posiadają serwery postawione na Zeusie oraz na Apache. W przypadku tego pierwszego nieco kłopotliwe jest tworzenie .htaccess - trzeba pisać do admina. W przypadku serwerów z Apache problem ten nie występuje i można samemu tworzyć .htaccess. Ten post edytował phpion 20.01.2009, 16:40:30 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
http://linuxpl.com/
Sprawdź sam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ale moim zdaniem jeden z lepszych hostingów ~kaszewczyk |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
ja mam trochę rzeczy na hekko dobrze działa, nie blokują zanim nie sprawdzą wszystkiego, mają wszystko już od najmniejszego pakietu, różnice są tylko w wielkości i transferze, polecam ten hosting.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.02.2026 - 07:42 |