![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o wypowiedzi home.pl jest b dobry ale drogie zastanawiam się nad nazwa.pl tylko nie odsyłać mnie do wątku który już kiedyś był
Ten post edytował acztery 2.06.2006, 23:34:53 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie zdecydowanie progreso. Świetna obsługa, panel oraz oferta
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale malo mysql a ja potrzebuja powiedzmy no duzo najlepiej bezograniczen albo jak juz to liczone w giga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W home.pl jest drogo przerazliwe
![]() ![]() Ten post edytował NuLL 2.06.2006, 23:51:45 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież w progreso nie ma limitu baz danych
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
nie ma postgresa. co do etap.pl odradzam... mialem tam rok pozniej wykupiłem na następny rok i pieniądze w błoto. co chwile jakies błędy 500, 404 czy coś tam, serwer moze i szybki ale bardzo awaryjny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam livenet.pl. Mam konto Big i jestem bardzo zadowolony.
Odradzam za to home.pl. Pisałm klika projektów dla ludzi, którzy tam mają hostingi i zawsze coś było nie tak. W kółko trzeba było adminów o coś prosić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja co do swojego posta male sprostowanie dodam - chodzilo mi o lap.pl
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy ostatnim swoim projekcie miałem okazję pracować z panami z futuro to jednka po pół roku hostingowa firma zrezygnowała z ich usług. Brali straszne pieniądze (rocznie to były sumy 5 cyfrowe) a roboty nie wykonywali tak ja powinni - często serwer padał, lącze im siadało itp. Teraz przenieśliśmy się na home.pl i jak ręką odją wszystkie problemy znikły
![]() Także jakby co to narazie przez 1miesiąc użytkowania jestem bardzo zadowodlony z home.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam http://netstrefa.pl.
Mam u nich konto od roku, jestem bardzo zadowolony. Świetna obsługa, instalowali mi co tylko potrzebowałem. Poza tym zawsze najnowsza wersja php (obecnie: php Version 5.1.4-1.dotdeb.1) z ogromną ilością rozszerzeń. Jeżeli czegoś nie ma, to 1 mail i za kilka godzin, ewentualnie najpóźniej na drugi dzień jest. Poza tym ceny powalają chyba wiele innych hostingów. No i nielimitowana ilość baz MySQL i Postgres. (Ale zrobiłem kryptoreklamę ![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zalezy jaki hosting jest potrzebny. Ja korzystam z uslug cal.pl i tez jestem zadowolony. Jest php5, baz mysql nieograniczona ilosc, subdomen rowniez. Konto niedrogie bo 61zl z Vat - najmniejsze ale mi wystarcza. Nie prowadze zadnego serwisu ktory ma wiele odwiedzin dziennie.. na razie przynajmniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nazwa.pl
+ dobre łącze + stałe ip + kompletnie nieograniczony dostęp z pozycji php do komend systemowych. możliwość użycia zewnętrznych skryptów, etc. + mysql 5 + postgresql + php4/php5 do wyboru + najtańsze gigabajty na rynku (bynajmniej do miesiąc temu były) + nielimitowane bazy, emaile, aliasy, domeny, etc - padło im się na 2 godziny w maju - przez UPSa... tylko dlaczego wyniuchałem no space on left - jak cos im pada, to nie odbierają telefonów (w większości przypadków tak jest) - jeśli masz 2 domeny, amok.com i amok2.com oraz prowadzisz je ze swoim imiennikiem, to zapomnij, że będziesz mógł mieć konta e-mail imie@amok.com oraz imie@amok2.com. - brak możliwości zdefiniowania konta FTP z dostępem do określonego katalogu (chociaż tu przeginam, bo od tego są konta reselerskie) Tak czy inaczej polecam. Stosunkowo niedrogie, bardzo duże możliwości. A co do łącz firmy Futuro: tak się składa, że dobrze znam politykę tej firmy, tym mocniej zaskakujący jest dla mnie komentarz TomAssa. Mam przyjemność pracować 5 dni w tygodniu po 8 godzin na 100 mbitach tejże firmy, z czego awarię przypominam sobie tylko raz - w tamtym roku, kiedy w na autostradzie w okolicach poznania koparka wykopała im kabel. Za 4 godziny ruch przywrócono. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
superhost.pl - mam tam 2 serwisy i nie mogę narzekać
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
nie polecam etap.pl mimo ze szybki to mod_rewrite mnie doprowadza do bialej goraczki
![]() Jezeli nie uzywasz mod_rewrite to całkiem dobry hosting |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja polecam http://lh.pl
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja siedze na i365.pl
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja swojego czasu korzystałem z usługo Active24 czyli domenytanio.pl
I powiem tak, wszystko ślicznie działa bez żadnych problemów, ale chciałem raz zmienić dns z ich na innej firmy aby móc założyć skrzynki. Obsługa koszmarna, trwało to tydzień. GrayHat a wziołeś pod uwagę że jak u nas jest 3 rano to tam jest 21:00 jak nie wcześniejsza ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja bardzo polecam www.dmkproject.pl doskonały kontakt z adminem który we wszystkim pomaga i prawie na wszystko się zgadza.
Do tego 2x wieksze transfery niż na np. liveNet.pl -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GrayHat a wziołeś pod uwagę że jak u nas jest 3 rano to tam jest 21:00 jak nie wcześniejsza ![]() ![]() ![]() w US stoja tylko servery caly helpdesk i contact support jest w polsce ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:32 |