![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chwiałbym moje przyciski wyświetlić w jednym rzędzie -funkcja od ich wyświetlania jest napisana w php i dla każdego buttona zwraca DIV wraz z FORM + 30 ton kodu , nie ma na końcu żadnego <br>więc powinno być dobrze aczkolwiek jak wywołuje kilka funkcji do stworzenia mojego buttona jedna za drugą to przyciski są zwracane w kolumnie a ja chciałbym aby były one w rzędzie. Jak to zrobić? Zamieszczam post w tym dziale bo to chyba raczej sprawa dotyczy DIVów.Załączam obrazek poglądowy:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a spróbuj dać display: inline dla głównego kontenera tych przycisków i float dla przycisków
a to wszystko w CSS i powinno pomóc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszytko teraz jest ok ale jak pomiędzy tymi przyciskami ustawić jakiś odstęp? Ze względu na to iż ustawiłem dla buttonów float:left to wstawianie spacji pomiędzy przyciski powoduje wypchnięcie ich na prawo (no wiadomo).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko działa
![]() Dziękuje za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.04.2025 - 07:44 |