![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-czy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak w temacie - jak sprawdzic jaka wersja php jest zainstalowana na serwerze. Mam konto na pewnym serwerze z obsluga php i chcialem sprawdzic jaka jest wersja php. Nie dziala mi funkcja ftp_connect() wiec podejrzewam ze jest to wersja nizsza nic php3
Jesli pisze jakies bzdury to wybaczcie mi - dopiero zaczynam przygode z php ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
wielkie dzieki
|
|
|
-czy- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Dobra - wiec mam php Version 4.3.10. Dlaczego nie dziala mi funkcja ftp_connect() ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
zapewne jest wylaczona
php.ini Albo skompilowane bez niej(?) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uaktualnij sobie wersje do 5 - może w twoim php wogole jej nie ma albo cos poknocone w php.ini. A to ze zaczynasz przygode z phpkiem nie zwalnia cie z korzystania z wyszukiwarki
![]() Ten post edytował _Mateo 12.04.2005, 18:42:36 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.05.2025 - 06:55 |