![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam , chce zrobic cos takiego, ze
Wpisz ile zdjęć chcesz dodać: <input type="text" name="ile" id="ile_zdjec" /> <input type="button" id="commit_js" value="zatwierdź" onclick="java script:wyswielt_file(document.aa.ile_zdjec.value)" /> i pod spodem maja mi sie wyswietlic <input type="file" /> w ilosci wpisanej wyzej.. mam cos takiego ale musze cos jeszcze dodac: function wyswielt_file(co){ var elem= document.getElementById('inputs'); for (i = 0; i < co; i++) { elem.innerHTML += '<input type="file" name="file+i"'; } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej dać link [ dodaj ] i po kliknięciu żeby się element dodawał
*pisane z palca -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do czego służy zmienna ile?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do czego służy zmienna ile? Racja nie wykożystałem jej ![]() Miało być do usuwania elementu. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki chlopakii , dziala
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:57 |