![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, od razu zaznaczam, że nie znam się na js
![]() Udało się mi zrobić coś takiego i teraz zaczynają się moje problemy: 1)Dlaczego nowe okno nie ma określonych rozmiarów (600x400)? 2)Chciałbym żeby po otwarciu okna wywoływała się funkcja drukowania onload="java script:window.print()", umieszczałem to po BODY i nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka widzę, że źle skonstruowane masz window.open, zobacz jakie argumenty powinno to przyjmować:
http://www.javascript-coder.com/window-pop...ndow-open.phtml Pzdr. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc.
Obydwa problemy rozwiązane, ale pojawił się trzeci. Otwiera się okno z tekstem do wydrukowania, klikam drukuj i drukuje się, ta poprzednia strona, a nie ta nowo otwarta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:55 |