![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wykonać taki rotator:
Od razu dodam ze jestem trochę zielony w tym temacie. Może zna już ktoś gotowy skrypt? Pozdrawiam Ten post edytował Cysiaczek 5.09.2010, 22:42:18
Powód edycji: [Cysiaczek]: nadałem temat
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak wykonać taki rotator: ![]() Od razu dodam ze jestem trochę zielony w tym temacie. Może zna już ktoś gotowy skrypt? Pozdrawiam Najlepiej w oparciu o listę <ul><li>, do tego kilka akcji w js i gotowe! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko jakich akcji
![]() Jak mógłbyś pomóc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tylko jakich akcji ![]() Jak mógłbyś pomóc ![]() W pierwszej kolejności dodaj akcje do 4 przycisków. Wybierz zdarzenie onMouseOver lub onClick według uznania. Przypisz do tego zdarzenia funkcję chowającą widoczne elementy li oraz ukazującą wybrany element. Następnym krokiem może być płynne ukrywanie/pokazywanie, preloading i inne dowolne efekty. Jedynym ograniczeniem jest tutaj wyobraźnia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
TYlko trzeba znać jeszcze js
mógłbyś zrobić chociaż to jakoś bardzo prosto ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj masz cos podobnego, wystarczy zaimplementowac.
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:43 |