![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2008 Skąd: Łuków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mógłby ktoś mi chociażby wskazać drogę o czym muszę poczytać, abym mógł osiągnąć następujący wynik:
Chcę aby jeden div przesuwał się wraz z zawartością razem z przesuwaniem suwaka w pionie. Tzn chodzi o to aby ten div byl zawsze widoczny i jak pojedziemy na dół strony (w normalnej sytuacji tego diva już nie będzie widać) a ja chciałbym aby "popłyną" w dół ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
google-> css position fixed
Potem dopisujesz tylko skrót IE zeby ci pokazalo strony z info jak obejsc cos takiego na IE -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 3 Dołączył: 26.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli szukasz, czegoś w stylu "pływajacego menu" ?
Np. coś takiego?: -> Przykład To proste.. kawałek js wyrzucony poza dokument i trochę styli.. Napisz, czy napewno tego szukasz, ok? Pozdrawiam ![]() rr Ten post edytował R&R 2.03.2009, 08:30:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:28 |