![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę klasę mapy, jednak pojawił się problem i nie mogę sobie z nim poradzić, firebug zwraca mi błąd "Fx.Scroll is not a constructor, transition: Fx.Transitions.Quad.easeInOut ". Oto mój kod:
Z góry dzięki za każdą podpowiedź (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak podałeś też nie działa. http://jsfiddle.net/cunx4/
Wracając do wcześniejszej odpowiedzi kolegi, nie ważne czy przekazuję Obiekt czy String i tak mam ten sam błąd. Dodatkowo IE daj mi coś takiego: Szczegóły błędu na stronie sieci Web Wiadomość: Oczekiwano obiektu. Wiersz: 15 Znak: 3 Kod: 0 Wiadomość: Obiekt nie obsługuje tej właściwości lub metody. Wiersz: 262 Znak: 1 Kod: 0 Gdzie wiersz 15 to:
Czy ma ktoś jakieś pomysł co z tym zrobić ? Cały czas z tym walczę i nie mogę sobie poradzić... Skopiowałem kod z dokumentacji mootools'a:
W firebugu nie mam żadnych błędów, ale w IE wyświetla mi "Oczekiwano obiektu". Może ta informacja pozwoli komuś mi pomóc... Ten post edytował sannin 22.07.2010, 12:49:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam identyczny problem. Po skopiowaniu tego samego kodu z dokumentacji mam ten sam błąd. Może ktoś wcześniej się natkną na coś takiego ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 23:15 |