![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym udostępnić na stronie użytkownikom zmianę koloru tła. Znalazłem rozwiązanie z select i chciałem to przerobić na takie kolorowe kwadraciki obok siebie - w divach (20x20px). Po kliknięciu na div zmienia się kolor tła i zostaje on zapamiętany - przez cookie. Nie znam się na javascript. Domyślny kolor np. czerwony.
![]() Ten post edytował PiotrN 15.07.2010, 19:26:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
google -> javascript onclick
google -> javascript cookies -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem, próbowałem i nic
![]() Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Szukałem, próbowałem i nic ![]() Sorry ale sprawdziłem podane słowa kluczowego i JEST tam wynik tego czego szukasz więc czytać nie bedziemy Cię uczyć. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam podstawy JavaScript'u. Poczytaj, choćby tu. Potem wykorzystaj to co powiedział ~wookieb.
Całość trudności sprowadza się do tego że (chyba) boisz się js. Bo nawet, w googl'ując trochę po tych dwóch funkcjach, wiedziałbyś że jest to proste i nawet z gotowych przykładów coś byś sklecił. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak btw. ja od razu pokusił bym się o załadowanie całego osobnego pliku css po kliknięciu na kwadracik, później możesz to rozbudowywać
![]() -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj masz identyczny przykład do tego co szukasz
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.05.2025 - 06:21 |