![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek: JS - nie znam (wszystko co wiem jest jedynie z widzenia i domyslow)
Co chcę osiągnąć: Chcę dodac jedno pole formularza do div'a o id X po klieknieciu w link. Max ilość dodanych pol: 9. Co udało mi się osiągnać: nic ![]() Kod : ... <html> <head> <script type="text/javascript"> function OneMoreField(Group) { var MaxFields = 9; var Counter.Group = 0; if(Counter.Group < MaxFields) { document.getElementById(Group).innerHTML='<input type="text" name="'+Group+'[]" />'; Counter.Gropu += 1; } } </script> Powyższy kod na 100% jest zły ![]() Najpierw zostala określona max. ilość możliwych do dadania pól. Poźniej jest zmienna "licznki". Nastepnie jezeli zmienna Counter.Group (Gropu to zmienna przekazana w 1arg - pewnie zle ja "wstawilem") ma wartosc miejsa od 9 to do odpowiedniego div'a ma zostac dodany kod i wartosc Counter ma zostac zwiekszona. Do tego jest jeszcze html: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:00 |