![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 10 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z którym męczę się już jakiś czas, proszę was zatem o pomoc. Mam formularz, który przed wysłaniem można wydrukować. mam zatem input
gdy w przeglądarce wypełnię to pole to dla JS pole value="" pozostaje puste. Sprawdzałem poprzez .html() dla formularza oraz val() dla inputa Jak pobrać zatem świeżo wprowadzone dane które jeszcze nie zostały przetworzone a jedynie zostały wpisane z klawiatury na ekran. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
input[type='text'] bedzie szukac kazdego inputa. Sproboj moze z ID
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Atrybut [value] owszem, jest pusty (odzwierciedla on pierwotną zawartość pola), ale już własność value powinna działać:
Kod input.getAttribute( 'value' ); // ''
input.value; // 'wpisany tekst' -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 10 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doszedłem do tego że część formularza pozbawiona była atrybutu name... i przez to nie wbijało się w value.
Dzięki Panowie za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.05.2025 - 05:43 |