![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało mi się wreszcie zainstalować kalendarz na stronie - niestety, z "braku-laku", mój wybór padł na ten oto kalendarz jQuery: http://www.vissit.com/projects/eventCalendar
Pracuję na stronie, która jest oparta o CMS, i mam zagwozdkę jak to hm.. zrobić. Wstawiłam kod do kalendarza na stronę, ale nie umiem usunąć tych przykładowych wydarzeń. "Przepraszamy, twój post jest za długi, proszę go skrócić". Nie jestem w stanie wkleić kodów php.... WTF? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co podałeś w konfiguracji pluginu jako wartość eventsjson?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, i to są przykładowe wydarzenia.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Edytowałam dane w pliku events.json.php i dane znikneły. Wstawiłam taki oto kod i teraz jest pusto. Myślę jak to połączyć z systemem CMS, tak, żeby można było ustawiać datę do wydarzenia i jej opis w edytorze CMS. Ktoś wie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:43 |