![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość___klaudiusia- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam zainstalowane IIS i Apacha. Zainstalowałam równiez php, pobrałam ze strony www.php.net. Zrobiłam stronke nastepujaca
<?php phpinfo(); ?> ale nadal wyświetla mi tylko tekst, nie zamienia kodu. Dlaczego?? Jak to naprawić. proszę o odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc kochana Klaudiusiu
![]() P.S. Nie masz prawdopodobnie odpowiednich wpisów w pliku httpd.conf Apache'a, które spowodują użycie php do interpretacji plików .php P.S. 2 W razie kolejnych pytań na podobne tematy staraj się użyć wu Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2005 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialam robic ta stronke w php, juz myslalam ze moze tylko przy IIS bedzie sie dalo ale nadal moj komp nie widzi jezyka php. Dlaczego?? Zainstalwoałam php 5.0.4 i nic nie działa. plik phpinfo wyświetla jako zwykły tekst a nie generuje go na php. co ja robie zle?? pomozcie plissssss
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jestes nowa, więc ci wyjasnie co zrobilas źle. Parę dnia temu zalozylasz topic na ten temat jako gość. teraz sie zarejestrowalas i mówisz ze dlaej nic. Nie zakladaj nowego topicu, tylko kontynuuj tamtem. łącze oba tematy.
ps: witamy na forum ![]() http://forum.php.pl/index.php?act=Regulamin -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2005 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za rade
![]() A mam pytanko, czy jak zainstaluje krasnala będzie mi wszystko działać?? Spróbuje, a jak co to bede dalej pytac. a jak mam dlaje tu pisać?? skoro nie moge drugi raz pod rząd odpowiedzieć?? dziwne to forum jest. Ten post edytował __klaudiusia 10.09.2005, 18:23:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:03 |