![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem...
Otóż nie wiem, jak zrobić przycisk (input type:submit) który po wciśnięciu uruchamiałby skrypt php, który byłby na tej samej stronie, co ten przycisk. Czyli jak mam przycisk na stronie index.php, to jak kliknę ten przycisk, to na stronie index.php wykona się skrypt zawarty w tym przycisku. No więc da się tak zrobić? A jeżeli tak, to jak? Jestem nowy w php, więc proszę o wytłumaczenie, lub jakiś tutorial, albo kod ;D Edit: Aha, i jeśli by się nie dało w tamten sposób, to czy dało by się to zrobić podobnie, czyli po kliknięciu w przycisk na klawiaturze, np W, A, S, lub D? Potrzebuję to do gry 2d ;D Ten post edytował Artheso 17.04.2010, 20:35:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tej samej stronie?
No to sprawdzasz czy post został wysłany, jeśli tak, wykonujesz.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Aha, a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć, jak wykonać ten przycisk? No bo zrobiłem coś takiego:
Ale to nie działa... wyświetla się przycisk, ale nie aktualizuje rekordu w bazie... Jeśli znowu byś mi pomógł, to dałbym kolejnego "Pomógł" ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 27.09.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 05:01 |