![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałem uzykać odpowiedz czy jest możliwe połączenie sie z infaktem bez podawania hasła i loginu a korzystania tylko i wyłącznie z KEY i SECRET. Chce skorzystać z kodu Jana Kondratowicza, musze skorzystać wiec z funkcji która oczekuje ode mnie hasła i loginu. czy jest mozliwość zeby to ominąć i uzyskać TOKEN?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czytałeś dokumentacje?
http://www.infakt.pl/api_infakt#autoryzacja |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie ze czytałem. Autoryzacja przebiega przy pomocy oauth'a który teoretycznie wymaga hasła ale gdy wchodzę do swojego konta to muszę przechodzić przez powyższy kod czy mogę go jjakoś pominąć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak poza tym, to ja nie widzę w Twoim kodzie aby gdziekolwiek było używane hasło i login które "podajesz" No chyba że ślepy jestem (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 23:59 |