![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Posiadam problem z wczytaniem plików csv przez LOAD DATA LOCAL INFILE, Połączenie mam PDO Oraz jest to wszystko w try { } Wczytywanie działa poprawnie Całe zapytanie wygląda mniejwięcej w ten sposób: 1. create table temp 2. LOAD DATA LOCAL INFILE -> table temp 3. INSERT INTO ... ON DUPLICATE KEY UPDATE ... 4. DROP TABLE temp I to działanie (1-4) chciałbym powtórzyć dla 3 plików csv - czyli wywołać (1-4) 3krotnie Kiedy robię to pojedynczo wszystko działa lecz kiedy chce te wszystkie działania robić przez wywolanie w jednym dzialaniu to wywala blad Warning: Packets out of order. Expected 1 received 201. Packet size=51 Warning: PDO::exec(): MySQL server has gone away Warning: PDO::exec(): Error reading result set's header Jak mogę wczytywać 3 pliki na raz lub czy jest możliwość aby wykonała się następna funkcja kiedy poprzednie zapytanie już zotało zakończone. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? ![]() Problem rozwiązany, jeśli komuś się przyda to proszę: wszystkie punkty rozdzieliłem na osobne zapytania wywoływane w osobnych funkcjach: Wywołanie: (każde w osobnej funkcji) 1. create table temp 2. LOAD DATA LOCAL INFILE -> table temp - plik1 3. LOAD DATA LOCAL INFILE -> table temp - plik2 4. LOAD DATA LOCAL INFILE -> table temp - plik3 5. INSERT INTO ... ON DUPLICATE KEY UPDATE ... 6. DROP TABLE temp Błąd wyskakiwał jeśli w jednym zapytaniu próbowałem zrobić dwa load data. Ten post edytował webspy 16.02.2015, 13:18:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:26 |