![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zaczyna sie poprawianie pod kolejna przegladarke
![]() Mam taka konstrukacje
gdzie classa poziom posiada float: left; classa text mam height: auto; tag <p> uzwalem do nadania wysokosci i przesunieca footer na sam dol. W wspanialej przegladarce ie7 nie dziala taka kombinacja. Ktos moze spotkal sie z czyms podobnym, badz posiada pomysl na przesuniecie footer na sam dol zaleznie od wysokosci blokow? -------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest ![]() Nie dość że bzdura, to wartości atrybutów elementów powinny być w cudzysłowach a nie w apostrofach. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
noo fajnie ale tak nawiasem mówiąc ktoś ma rozwiązanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal to:
I dodaj to:
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie problem w i z tym że ten clear: both; pod IE 7 nie działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tam czepiacie sie literowki
![]() -------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać, ale nie mam jak teraz sprawdzić na IE7. Ten post edytował babejsza 21.10.2006, 13:56:42 |
|
|
![]()
|
|
Wyniklo male porozumienie, moj pierszy kod o dory poprostu pisalem z palca bez sprawdzania. Blad typu "clear=both" wynikl tylko przez moja nieuwage.
Bledu tego nie ma u mnie w kodach uzwanych na stronach, takze dziala ok. Post dotyczy zachowania poprawnie napisanego ktory wysypuje sie pod IE7. W pozostalych przegladrakach jest ok, tylko 7 gubi informacje o czyszczeniu floata. -------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nie działa pod IE7 to co Ci napisałem to daj sobie na razie spokój. Nie ma na razie co się wysilać bo to jest na razie wersja RC1 i zostanie w niej jeszcze sporo zmienione. Sama optymalizacja jest ważna, ale tak na prawdę nikt nie wie jak to w wersji końcowej będzie wyglądało.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ja w kwestii formalnej: IE7 to już nie RC1, nawet nie RC2, a już RTM
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
upsik - rzeczywiście
![]() |
|
|
![]()
|
|
Z tego co zauwazylem jest ten blad a od listopada bedzie dostepna wersja szeroko. Takze jesli sie okaze ze ten blad pozstawia to prze... jak zwykle microsoft dal D...
-------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem o co chodzi. Specjalnie zainstalowałem sobie z tego powodu IE7 w wersji końcowej i nie widzę problemów. Taki oto kod zwraca w przeglądarce oczekiwany rezultat:
Chyba, że chodziło Ci o coś innego? No bo chyba nie o problem divów w divach? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:05 |