![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zwracam się w szczególności do osób korzystających z NetBeans w wersji 6.5.1, chodzi o to, że po zainstalowaniu nie działa tak wychwalana opcja automatycznego podpowiadania kodu. W opcjach mam niby wszystko pozaznaczane a dalej nie idzie (po naciśnięciu Ctrl + Space okienko się uruchamia). Do tej pory pracowałem na PDT i tam sytuacja była podobna. Mam zainstalowana: Java 6 update 11. W czym może leżeć problem? Proszę o wszelka pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat W czym może leżeć problem? Skoro i na NB, i na PDT nie działa, to ja bym szukał problemu w kodzie :] Np. tutaj kolega miał podobny problem i jak się później okazało - wynikał z jego błędu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro i na NB, i na PDT nie działa, to ja bym szukał problemu w kodzie :] Np. tutaj kolega miał podobny problem i jak się później okazało - wynikał z jego błędu. Z tym, że problem powtarza się przy każdym pliku, nawet pustym. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy pliki, które testujesz są w założonym projekcie czy leżą sobie gdzieś tam na dysku i tylko otwierasz je za pomocą NetBeansa.
|
|
|
![]()
|
|
Oczywiście są w projekcie.
Czytam właśnie, że może to być problem z wersją Javy, zaraz przeinstaluje może coś da. http://wortal.php.pl/wortal/recenzje/recen...wydajny#msg5322 edit: dalej to samo :/ Ten post edytował bikerszymek 10.04.2009, 10:22:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 13:16 |