![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no takie male pytanko na ktore ktos z was na bank bedzie znal odpowiedz..
mam SDI z tepsy i windeXP, lacze sie z netem... tak do 1 ( czasami mniej) minuty net dziala a potem jest taki dziwny objaw.. monitorek na pasku dalej mryga:) polaczenie niby dalej jest ale strony juz sie nie wyswietlaja... co moze dolegac mojemu stalakowi?? ps. - tepsa mowi ze to problem z kompem (ale u kumpla dziala SDI [jego sdi]) - serwis kompa mowi ze to wina tepsy... - konfig dial-up'u jest na bank ok |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat - tepsa mowi ze to problem z kompem (ale u kumpla dziala SDI [jego sdi
nie wiem co chciales przez to powiedziec ale moim zdaniem wez komputer idz do kumpla i podlacz pod jego SDI jezeli wszystko bedzie ok reklamowac nalezy u TPSA a jezeli nie bedzie ok format c: -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat - tepsa mowi ze to problem z kompem (ale u kumpla dziala SDI [jego sdi
nie wiem co chciales przez to powiedziec ale moim zdaniem wez komputer idz do kumpla i podlacz pod jego SDI jezeli wszystko bedzie ok reklamowac nalezy u TPSA a jezeli nie bedzie ok format c: wlasnie w tym zecz ze bylem u kumpla i na jego sdi wszystko ladnie dziala / bylem tez w serwisie i u nich tez dziala... ale w tym zecz, ze po: 1. tepsa zapewnia, ze u nich jest wszystko ok i nie mam mowy o ich bledzie :? 2. to komp mojej dziewczyny a ona ma film i nie pozwala sobie pomoc (czyt. format c: : ![]() qrka.. bede musial ja przywiazac do krzesla i kompa "zrobic":P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
skoro Twoj komp dziala na innym SDI to rekamacja do TPSA na pismie !!!
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
juz jestem TAAAAAKI zbulwersowany :x , ze w liscie zaczne ich wyzywac:) ale to i tak nic nie da bo juz koles z obslugi klienta przepraszal ze tak to wszystko wyglada i na tym sie skonczylo, bo zaplacic za miech musze i jeszze ta irytacja TepSa... ludzie olejcie tepse!!!!! - tylko co to da?? monopol ruels (dialog to nie konkurencja w miescie takim jak Zielona Góra) :cry:
|
|
|
![]()
|
|
wassago jako urzędnik (czyli ja) podpowiem Ci jak to zrobić:
1. idziesz pytasz się kto jest odpowiedzialny za Twoje usterki (a raczej ich usunięcie) 2. Jeżeli widzisz go to przede wszystkim pytasz się jak ma na imię i nazwisko następnie pytasz się kto jest jego przełożonym imie i nazwisko oraz telefon. Dopiero po tym przechodzisz do sedna sprawy. 3. Po rozmowie z nim i tak idziesz do jego szefa i mówisz, że jesteś niezadowolony i się pytasz kto jest szefem szefa, nazwisko i imię. 4. Do szefa szefa już tylko dzwonisz krzycząc na niego że 2 h temu zgłosiłeś usterke a jeszcze nikt do Ciebie nie zadzwonił. 5. W ciągu 2 dni masz to naprawione i jeszcze będą Ciebie po rękach całować, że jestes zadowolony. to działa sprawdzałem nawet na TPSA i pamiętaj wszystko na piśmie i Zawsze do szefa szefów ![]() Szczęścia i powodzenia z TPSA (to ludzka rzecz - okradać) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
tylko trzeba uważać, żeby przy tej rekurencji nie dostać Stack Overflow
![]() Ja bym stawial na błędy w systemie. Zawsze jeszcze możesz wyciągnąć swój terminal i zanieść do kumpla. Jeśłi Eryk tam będzie dobrze pracował, to masz system do fixacji, jak nie, to wiesz, co jest grane ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat [...]
2. Jeżeli widzisz go to przede wszystkim pytasz się jak ma na imię i nazwisko następnie pytasz się kto jest jego przełożonym imie i nazwisko oraz telefon. Dopiero po tym przechodzisz do sedna sprawy. 3. Po rozmowie z nim i tak idziesz do jego szefa i mówisz, że jesteś niezadowolony i się pytasz kto jest szefem szefa, nazwisko i imię. 4. Do szefa szefa już tylko dzwonisz krzycząc na niego że 2 h temu zgłosiłeś usterke a jeszcze nikt do Ciebie nie zadzwonił. 5. W ciągu 2 dni masz to naprawione [...] dokladnie tak zrobilem ![]() ![]() w kazdym razie dzis gosc z tepsy ma przyjsc i zrobic to co jest to zrobienia:) dzieki itsme -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:15 |