![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Witam,
Przekopuje zawartośc internetu, ale jakoś mi nie dzie więć chciałbym się zapytac. Zna ktos jakiś hosting zdjęć a'la picassa z tym względem że mozna albumy osadzic na swojej stronie i żeby sie zachowywały jak lokalne? tzn otwieram album i pokazuje sie jego zawartośc nadal na tej samej stronie, a nie przekierowuje na własciwy hosting? Zarówno rozwiązania płatne jak i darmowe by mnie satysfakcjonowały ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://photobucket.com/ kiedyś z tego korzystałem, ale to było dawno, jednak warto żebyś sprawdził, a nóż, to to czego szukasz
![]() Ten post edytował kajzur 1.07.2009, 21:38:46 -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
widze maja ciekawe api, oprocz tego ze nie ma pobrania aktualnych albumów wygląda nieźle
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Picasa również ma API dzięki któremu możemy wyświetlać wszystko na własnej stronie. Nie wiem też czy nie ma już gotowych widgetów do tego.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:12 |