![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chce zrobić historię rozmów i mam problem jak zrobić, żeby było w kolejności ORDER BY id DESC ale tak jak w smsach:
- wiadomość od from - wiadomość od to - wiadomość od from - wiadomość od to - wiadomość od to - wiadomość od from
Teraz mam jak sami widzicie: - wiadomość od from - wiadomość od from - wiadomość od from - wiadomość od from - wiadomość od from - wiadomość od to - wiadomość od to - wiadomość od to - wiadomość od to - wiadomość od to Bardzo proszę o pomoc. Baza: https://i.img.itunix.eu/zrzut_ekranu_z_2012...44:07-39cb2.png -------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
Server: Debian; Desktop: Mac Mini 10.8.1, ArchLinux XFCE |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje bardzo, działa ![]() -------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
Server: Debian; Desktop: Mac Mini 10.8.1, ArchLinux XFCE |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:28 |