![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Policjant składa raport:
- Panie komisarzu, podczas dzisiejszej służby nic się nie wydarzyło, no.. może ta naga kobieta w parku. - Zignorowaliście ja ? - Tak, ja raz, a kolega dwa razy ! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2013 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska.
Nagle w drzwiach stanął Jasio: Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko. - A Ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Mr. Smith siedzi z przyjacielem w męskim klubie. Nagle odzywa się bardzo spokojnym i flegmatycznym głosem:
- Williamie czy to prawda, że moja żona zdradza mnie z Tobą? - Tak Henry, a dlaczego pytasz? - A nic, tak mi sie przypomniało. Mr. Smith siedzi z przyjacielem w męskim klubie. Nagle odzywa się bardzo spokojnym i flegmatycznym głosem: - Williamie czy to prawda, że moja żona zdradza mnie z Tobą? - Tak Henry, a dlaczego pytasz? - A nic, tak mi sie przypomniało. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytaty pewnego użytkownika forum:
"Ja tam używam newpdf.php do tworzenia pdf. Plik napisałem 2 lata temu w webinariumDot i dotychczas wywalił około macierzy pdf (jakieś 900 - 1k TB). Musi być aktywny slot HT4 na hoście serwera bo skrypt używa sensora HARM." "...jest w całości oparty o Pick.DEB używa pitch() do instancji GFAT." |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
^^^^^^^^^^^^^^^
http://lmgtfy.com/?q=HARM+sensor ^^^^^^^^^^^^^^^ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak mogliście to pominąć: "CI jest przestarzały i walidacji w3c nie przechodzi."? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2013 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Galeria wypchanych zwierząt:
www.imgur.com/a/voE5e#0 Ale chyba coś poszło nie tak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
To może teraz coś o informatykach:
"Idzie sobie facet i znalazł gadającą żabę. Żabka mówi do niego: - Pocałuj mnie a zamienię się w piękną księżniczkę. On schował żabkę do kieszeni. Po chwili żabka z kieszeni znowu woła: - Pocałuj mnie a zamienię się w piękną księżniczkę. On pogłaskał żabkę po głowie i poszedł dalej. Wtedy żabka ponownie: - Pocałuj mnie a zamienię się w piękną księżniczkę. A on nadal nic. Żabka go zapytała: - Czemu nie chcesz mnie pocałować? - No bo widzisz ja jestem informatykiem i co ja bym z piękną księżniczką zrobił, a taka gadająca żabka jest fajna i nawet się kolegom w pracy pochwalić można." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2013 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%)
|
A może mały suchar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Beethoven: Chcecie posłuchać symfonii? Widownia: Tak!!! Beethoven: Nie słyszę was! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
- Synu, idziesz do liceum, chyba najwyższy czas się ogolić.
- Tato, ale ja jeszcze nie mam zarostu. - Ale jesteś rudy idioto. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2013 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2013 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora
- Pan się łapie w tej logice panie Profesorze? - Oczywiście, co za pytanie. - To ja mam taką propozycję panie Profesorze, zadam panu pytanie i jeśli pan nie odpowie stawia mi pan 5, a jeśli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. - OK niech pan pyta - Co obecnie jest legalne, ale nielogiczne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawił studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedź. Ten mu natychmiast odpowiada: - Ma pan 65 lat i jest pan żonaty z 25-letnią kobietą, co jest legalne, ale nielogiczne. Pana żona ma 20-letniego kochanka, co jest logiczne ale nielegalne. Pan stawia kochankowi swojej żony 5 chociaż powinien go pan wywalić na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
To może moje poczucie humoru małe. Akurat pracowałem z bibliotką SwiftMailera i z racji dość niejednorodnego ich podejścia do wyprowadzania danych (zobaczcie sobie funkcję Output ) to w jednej z metod prywatnych pojawił się kod łapania wyjątku mniej więcej tej postaci...
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ewa w raju nie usłuchała zakazu Stwórcy i za namową węża zerwała jabłko z drzewa. Za ten czyn została wraz z Adamem wyrzucona za bramę raju. Na odchodne Ewa usłyszała głos z góry:
- Za ten czyn zapłacisz krwią! Po kilku dniach Ewa natknęła się na tego samego węża, który ją namówił do zerwania jabłka i mówi: - Przez Ciebie teraz będę musiała płacić krwią! - Oj, nie marudź! - mówi wąż. - Wynegocjowałem Ci to w dogodnych miesięcznych ratach. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzieci wybierają zawody aktorek, piosenkarzy, strażaków, policjantów itp.
Tylko Jaś mówi, że chciałby zostać św. Mikołajem. - Czy dlatego Jasiu, że roznosi prezenty? - pyta nauczycielka. - Nie. Dlatego, że pracuje raz w roku. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Pukanie do drzwi.
- Dzień dobry, jest Janek? - Jest, ale je obiad. Ty też pewnie jesteś głodny. - Tak. - To idź do domu, zjedz coś i przyjdź potem. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2013 Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%)
|
- Rozum wiesz jaki tytuł ma najkrótszy film świata?... -
Milczenie kobiet. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 16:19 |