![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Najpierw Hanka, potem Rysiek. Już nikt nie może czuć się bezpieczny! Jak żyć, Panie Premierze? Po mszy Jasio podchodzi do księdza i mówi: - Pańskie kazanie było zajebiste! - Synu! Nie możesz tak mówić! - Ale Pańskie kazanie było naprawdę zajebiste! - Synu, opamiętaj się póki możesz! - Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół. - Pierdolisz?! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Dostałem dziś stronkę na której mogę zobaczyć stan rozliczeń z zarządcą osiedla. Strona bardzo h*#@! więc patrze w źródło a tam web 2.0
a może web 0.2 Ten post edytował skowron-line 23.05.2012, 11:03:57 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
1:0 dla Czech.
Nie od dziś wiadomo że PL reprezentacja są jak jądra, zawsze biorą udział, ale nigdy nie wchodzą. Do hymnu! Cytat Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało! Nic się nie stałooooo, Polacy nic się nie stało.... Cytat Jeli zastanawiasz się dlaczego warto używać materCMS a nie inne popularne CMSy jak Wordpress, Joomla to w paru punktach dowiesz się o jego zaletach: 1. materCMS oparty jest na plikach tekstowych i nie posiada bazy danych, dzięki temu nie musisz jej konfigurować i możesz używać go od razu po pobraniu 2. materCMS to bardzo prosty skrypt, dzięki czemu bardzo dobrze zrozumiesz działanie większoci plików 3. materCMs możesz bardzo łatwo dostosować do własnych potrzeb, ponieważ większoć plików jest bardzo prosto napisanych 4. materCMS to bardzo bezpieczny skrypt, ponieważ użytkownik strony w praktycznie żadnym stopniu nie może ingerować w skrypt (brak formularzy, wyszukiwarki, bazy danych) 5. materCMS możesz samemu rozbudować i dodać funkcje, które tylko chcesz 6. materCMS ma inny, niestandardowy wyglšd który idealnie dopasujesz jako prosty blog lub strona o dowolnej treci 7. materCMS posiada prosty i przejrzysty panel administracyjny, który bez problemu opanujesz dzięki czemu w cišgu kilku chwil będziesz mógł dopasować stronę do swoich potrzeb 8. materCMS do standardowego używania nie wymaga interwencji w FTP dzięki czemu mogš go używać nawet osoby nie umiejšce programować Jobs jakby żył, byłby dumny. Ten post edytował !*! 16.06.2012, 21:48:58 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
fakt wygląd jest niestandardowy : DDDD
kod w index.php Kod <td width="150"><center><? echo($array[0]); ?></td> <td width="150"><center><? echo($array[1]); ?></td> <td width="150"><center><? echo($array[2]); ?></td> <td width="150"><center><? echo($array[3]); ?></td> <td width="150"><center><? echo($array[4]); ?></td> Kod echo("<h3><center><font color=red>Ta strona nie istnieje!</font></center></h3>"); i dużo innych polecam:D Ten post edytował usb2.0 17.06.2012, 23:01:01 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Prawdziwy programista ma grupe krwi C.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Policjant wysłał swoją żonę i dziecko na wakacje nad morze. Po tygodniu dołączył do nich. Chciał szybko uprawiać seks ze swoją żoną.
- Nie, kochanie, nie możemy, dziecko patrzy. - Masz rację, chodźmy na plażę. Po chwili uprawiają seks na pustej plaży. Nagle pojawia się policjant. - Natychmiast włóżcie swoje ubranie, wstydźcie się, nie możecie tego robić publicznie! - Racja - powiedział mąż - to był moment słabości. Nie widzieliśmy się przez tydzień. Widzisz, jestem policjantem i byłoby bardzo dziwnie, gdybyś mnie ukarał. - Nie martw się, jesteś kolegą po fachu i to jest twój pierwszy raz. Ale już trzeci raz w tym tygodniu złapałem tę szmatę uprawiającą seks na plaży i tym razem zapłaci. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=20...mp;#entry973321
Mistrz formatowania kodu. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=20...mp;#entry973321 Mistrz formatowania kodu. O kuwa... To są if w if ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Do programisty wpadł znajomy informatyk. Ale nie da się spokojnie poserfować, bo dzieci gospodarza biją się, wrzeszcząc przy tym niemiłosiernie. W końcu znajomy nie wytrzymuje i pyta: - Słuchaj, nie mógłbyś jakoś ich uspokoić? A programista nie odrywając wzroku od ekranu: - Nie da się. Konflikt wersji. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Nasz wiatrak jest doskonałą inicjatywą na upał a do tego jest bezpieczny. http://allegro.pl/nowy-wentylator-biurkowy...2433450983.html Od razu czuję się bezpieczniejszy (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) |
|
|
|
|
|
|
|
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=20...&pid=976528
Najlepszy temat dnia. Cytat [Zlecenie] Projekt graficznych dwoch stron, do 80zl. Potrzebuje projekty graficzne: - Strona glowna z wyborem tematyki strony - 1 wersja strony - 2 wersja strony Pod jednym adresem poprostu beda znajdowac sie dwie oddzielne strony, wiec potrzebuje trzy projekty graficzne. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
http://materdefense.hostzi.com/projekt-roz...-1/#comment-156
Chłopak się rozwija - "Ja może i jakiś prosty bezpieczny system bankowy jako mechanizm w PHP bym napisał..." (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
http://materdefense.hostzi.com/projekt-roz...-1/#comment-156 Chłopak się rozwija - "Ja może i jakiś prosty bezpieczny system bankowy jako mechanizm w PHP bym napisał..." (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) System bankowy w PHP, ciekawe co by się pod tym kryło. Cytat Podstawowe ataki to oczywiście XSS czy SQL Injection przed którymi prosto się zabezpieczyć. A jakoś nigdy mu się to nie udało. Cytat Dlatego aby skrypt był jeszcze bardziej bezpieczny nie należy pokazywać jego źródła.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Właśnie z jego tematu postanowiłem przejść prostu do tematu "Humor" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Filmik na rozgrzewkę: http://www.youtube.com/watch?v=PszMYtHWiEk&feature=plcp |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Właśnie z jego tematu postanowiłem przejść prostu do tematu "Humor" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Filmik na rozgrzewkę: http://www.youtube.com/watch?v=PszMYtHWiEk&feature=plcp Właśnie słuchałem sobie abby "winner..." i zastanawiałem się czy warto zastopować aby posłuchać tego filmiku i powiem tylko jedno: warto było (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
http://www.youtube.com/watch?v=hiFj8kX3MDM...nel&list=UL
to mój faworyt jednak |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
Chyba subskrybuję kanał (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Co do tematu: Przychodzi facet do burdelu, kładzie 10zł na ladę i pyta co może za to dostać. - Pokój nr 3 - mówi szefowa. Facet wchodzi a tam kura. Zdziwiony trochę, ale jako że bardzo mu się chciało r****ć, wyobracał kurę i wyszedł. Przychodzi na drugi dzień, rzuca 5zł. - Pokój nr 4. Wchodzi a tam półmrok, stoi kilku gości i obserwuje przez lustro weneckie jak w pokoju obok r***a się dwóch pedałów. - O k***a! - wykrzykuje zniesmaczony. - To nic - odpowiada jeden z "obserwatorów" - było przyjść wczoraj, koleś kurczaka walił. Trochę nie dla dzieci, ale wart pozostawienia myślę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Jestem materkamil i jestem administratorem serwisu Mater Defense oraz pasjonatem informatyki, astronomii, fizyki i wszystkiego co ścisłe oraz muzyki o czym świadczy fakt że gram na organach kościelnych od ponad 10 lat.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 13:52 |