![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
8O WoW spenalzo to bylo niezle
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
heheh
widze ze www.photoshop.pl odwiedzasz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2003 Skąd: Zelów Ostrzeżenie: (0%)
|
Kocha sie tatuś z mamusią, nagle wchodzi Jasiu do pokoju......
patrzy i wychodzi........ Rodzice trochę zdezorientowani...... Mama mowi do tatusia: - idź do niego, porozmawiaj, wytłumacz mu........ Tatuś idzie, wchodzi do pokoju a tam Jasiu rucha babcie Tatuś mowi: - JASIU, CO TY ROBISZ!!! A Jasiu: - no jak to co! jak ty ruchasz moją starą, to ja bedę ruchał Twoją starą..... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Disco Polo wciąż na topie :arrow: http://www.groza.3d.pl/analpios.htm
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%)
|
po ostatnich burzach jakie sa czasami na forum.php.pl i przegladaniu wymiany zdan pomiedzy niektorymi użytkownikami php.pl postanowiłem odświerzyć humor tak abyśmy pamiętali że nie wszyscy jesteśmy a|normalni 8) (pozdrawiam kubatrona i pare innych dewiacji :wink: )
Cytat Po przeszlo czterdziestu latach pracy w zawodzie listonosza przyszedl
czas na emeryture. Okoliczni mieszkancy, kazdy na swój sposób, postanawiaja podziekowac mezczyznie za wieloletnia prace. Kiedy przychodzi do pierwszego domu, otrzymuje czek na sto zlotych. W kolejnym domu dostaje pudelko kubanskich cygar, w trzecim - butelke drogiej whisky. Kiedy dochodzi do czwartego domu, drzwi otwiera piekna, skapo odziana blondynka. Zaprasza go do srodka, zaciaga do sypialni i tam uprawiaja seks przez godzine. Potem kobieta przygotowuje królewski posilek, a na koniec podaje kawe z banknotem dziesieciozlotowym pod filizanka. Zaciekawiony listonosz pyta blondynke: - To, co pani dla mnie zrobila, bylo wspaniale, ale po co ta dycha? Kobieta wyjasnia mu: - Zastanawialismy sie z mezem, jaka niespodzianke panu zrobic w ostatnim dniu pracy i maz powiedzial: ,,Pieprz go... Daj mu dyche''. No, a posilek wymyslilam sama! i number two zogloszen towarzyskich: Kod Tym razem powazny.
Chce mi sie, wiec pisze. Panienka musi byc -ladna -szczuplutka -zajebiscie ladna - bez przejsc - bez dziecka Musi miec telefon sluzbowy, bo ja oszczedzam na darmowych minutach. Ja: - kawaler - nalogowo pale (takze podczas seksu) - pije wtedy, kiedy chce - lubie kole - lody (wiadomo..) Nie jestem przystojny, ani nawet "podobno" przystojny. W dupie mam urode i higiene osobista. Nie mam w domu mydla i cieplej wody. Gole sie raz na tydzien, a na plecach rosna mi wlosy. W calym swoim zyciu przeczytalem dwie ksiazki - Biblie i instrukcje do Siemens sl45i. Szukam kobiety, ktora ze mna pogada. Nie chodzi mi o seks, bo jak znam zycie to i tak zglosza sie do mnie same pasztety. PS. Jestem mily, kulturalny i romantyczny no i na koniec najwieksze miodzio... Cytat Słuchaczka: - Ja mieszkam w Żarach i poszłam zobaczyć ten
Przystanek tego Owsiaka. To jest, proszę ojca, diabelstwo... mówię ojcu: diabelstwo. Tam piwo leje się strumieniami i wszyscy ze wszystkimi się... no nie wiem, jak to powiedzieć, żeby ojca nie obrazić... no, pieprzą się. o. Jacek: - No, teraz to dopiero pani obraziła i mnie, i Pana Boga. Trzeba było powiedzieć: uprawiają deprawację. Pozdrawiam patS. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisz 500 razy "Nie bede rzucal papierowych samolotami po klasie"...
(IMG:http://fun.from.hell.pl/2003-10-27/napisz-500-razy-nie-bede.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%)
|
Student medycyny odbywa staz w Pogotowiu Ratunkowym. Odbiera telefon,
zgloszenie do wypadku. Po chwili mkna w karetce - on, pielegniarka i oczywiscie kierowca- sanitariusz. Stres, trema, wilgotne dlonie.......... W pewnej chwili kierowca kurczowo lapie sie dlonmi za gardlo, zaczyna charczec i wybaluszac oczy. Pielegniarka bez namyslu z calej sily wali go w glowe walizeczka z medykamentami, po czym wszystko sie uspokaja. Student ze zdziwienia nie moze wypowiedziec slowa...... Po chwili sytuacja sie powtarza: kurczowy chwyt za gardlo, ochryply glos, piana z ust, wychodzace z orbit oczy......Znów w ruch idzie walizka i znów kierowca zachowuje sie normalnie. Student nie wytrzymuje: - Co sie Panu stalo!? Moze jakos moge pomóc? - Eeee........ja tylko tak sie z siostra draznie.....no bo wczoraj jej maz sie powiesil..... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Skawina Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem czy czasami to juz nie bylo ale daje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://www.mikoj.gazetapl.net/1.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%)
|
Przychodzi facet do domu po pracy i chce coś zjeść. Żona się pyta:
- Otworzyć ci puszkę? - Cipuszkę później, najpierw daj coś jeść. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław |
Dekalog Kierowcy:
1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza. 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym swietle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze ktos cie stuknie z boku. 3. Wlaczenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twoj zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza. 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszenstwa, ani nie zajezdzaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gosc prawdopodobnie nie ma nic do stracenia. 5. Predkosc w km/h widniejaca na znakach drogowych jest jedynie wielkoscia sugerowana dla przecietnych kierowcow. Prawdziwy kierowca dopasowuje predkosc do mozliwosci wlasnego samochodu. 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstepu od poprzedzajacego pojazdu, aby moglo tam wjechac inne auto. 7. Hamowac nalezy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzglednie zadzialal ABS, powodujac odprezajacy masaz stopy. W przypadku aut bez ABS'u cwiczymy rozciaganie nogi. 8. Nie faworyzuj mniejszosci. Wpuszczajac przed siebie auto wyjezdzajace z podporzadkowanej uszczesliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiatki jadacych za toba. 9. Pamietaj, ze wsrod pieszych, ktorych przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej moze byc terrorysta. 10. Zauwaz, ze jezeli zaparkujesz samochod na srodku trawnika, na pewno zaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy. 11. Jezeli nie potrafisz prowadzic samochodu jednoczesnie nadajac SMS'a, jedzac hamburgera, pijac cole i zmieniajac cd - nigdy nie zostaniesz sales representative. 12. Blondynka napotkana za kierownica innego pojazdu jest rownowazna100 czarnym kotom przebiegajacym droga. 13. Wyrzucanie smieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz nadajesens istnieniu sluzb porzadkowych. 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ulatwic ci zycie, ale po to by pokazac, iz odpowiednie sluzby sa na biezaco z postepem technicznym. 15. Pamietaj, ze zmienne warunki pogodowe nie sa w zadnym wypadku powodem dla zmiany powyzszych regul. Sa one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz medycznym. |
|
|
|
|
|
|
Wypalony papieros skraca zycie o 2 godziny .
Flaszka wypitej gorzalki skraca zycie o 4 godziny . Dzień pracy skraca zycie o 8 godzin . |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Mówi zięć do teściowej:
- Gdzie mama jedzie? - Na cmentarz. - A kto rower przyprowadzi?!!! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%)
|
Wersje powstania czlowieka:
Feministyczna: Dlaczego Bog stworzyl najpierw mezczyzne? - Bo wszystko zaczyna sie od Zera Szowinistyczna: Dlaczego Bog stworzyl kobiete z zebra Adama? - Bo chical pokazac ze z kradziezy nigdy niczego dobrego nie bedzie 8) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzienniekarz pyta znanego akwizytora jak udało mu się sprzedać dużą ilość trylogii Sienkiewicza. On mu odpowiada:
- M.. mówi... mówiłem: K..kupi...pa...pan k... k... książ... książkę cz... czy m... mam j... Ją prze... przeczyt... Przeczytac n... na g... głooo... głos?! Świstak mówi do Bogusława Lindy: - Co ty k...wa wiesz o zawijaniu? Bandyta do dziecka: - Dawaj 50 zł! - A ma pan wydać z 200? Baca wlecze do lasu ścierwo psa. Sąsiad zagaduje: - A co to się stało, kumie? - Aaaa... musiołek go zastrzelić! - To pewnie był wściekły, co?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) - No, zachwycony to nie był!!! Przychodzi do knajpy facet i mówi do kelnera: - Setka i zakąska. Kelner przynosi, gość wypija, przekąsza i mówi do kelnera: - Chciałbym zapłacić. Kelner na to: - Nic pan nie płaci, na koszt firmy. Na następny dzień przyszedł i zamówił dwie setki i zakąskę. Chciał zapłacić ale kelner znów odpowiedział, że to na koszt firmy. Gość więc wybrał się w niedziele z całą rodziną do tej restauracji. Zjedli wykwintny obiad, po obiedzie dzieci zjadły deser, małżonka wypiła wino a on zamówił pół litra. Kiedy przyszło do płacenia, kelner odmówił przyjęcia zapłaty twierdząc że to na koszt firmy. Gość nie wytrzymał i pyta się kelnera: - Panie starszy piję i jem tutaj już trzeci dzień i jeszcze za nic nie zapłaciłem, może pan mi to wyjaśnić? - To jest bardzo proste. Odpowiada kelner. Widzi pan, pod tamtą palmą tego pana i tą panią? - Tak widzę. - No widzi pan, to jest moja żona, a ten pan to mój szef, on pieprzy moją żonę a ja jego interes. Pod ścianą płaczu modli się cała kupa Żydów (cicho, w skupieniu, każdy sobie cos pod nosem szemrze) wśród nich jeden Amerykanin głośno zawodzi: - Panie Boże daj mi $100, co to dla Ciebie! Tylko $100, proszę itd. Po chwili podchodzi do niego wzburzony jeden ze Żydów, wciska mu setkę w rękę i mówi: - Masz tu swoja setkę i spadaj stąd, bo nam, cholera Boga rozpraszasz, a my się tu o ciężkie miliardy modlimy! Leci samolot z wariatami. Stewardesa przynosi im coś do picia, a gdy póżniej wraca nikogo nie ma, został tylko jeden. Pyta się go: - Co się z rysztą stało. - Wyszli oddać do sklepu butelki z kaucją. - A ty, czemu za nimi nie poszedłeś. - A bo ja nie jestem taki głupi. W niedzielę sklepy są zamknięte. Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?!! Mąż na to: - Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim! Siostra zakonna zwołała zebranie sióstr z jej zakonu. I mówi: - wczoraj w naszym zakonie był mężczyzna! Zakonnice na to: - uuuuuuuuuuuuu... A tylko jedna - hihihi!!! Siostra mówi znów: - znalazłam jego bieliznę i prezerwatywę Wszystkie zakonnice - uuuuuuuuuuuu... A tylko jedna - hihihihihi..... Siostra kontynuuje: Ale, jego prezerwatywa była dziurawa!!! Wszystkie: - hihihihihi..... A tylko jedna: - uuuuuuuu.... (S)tudent i (s)tudentka uczą się zawzięcie przez parę godzin. Nagle (S) mówi (s): - Przygotujesz mi cos na kolacje ? (s) siedząc na kaloryferze: - Właśnie Ci grzeję... Narazie tylko tyle (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%)
|
http://nnk.art.pl/air/index.php3 <--- Wlazcie i czytajcie ! Tylko nie krzyczec na mnie ze tam cos o tobie jest (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 02:48 |