![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%)
|
TRWAM - Tadeusz Rydzyk WAM (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%)
|
http://splasho.com/blog/wp-content/uploads/screenshot.png
"Cruelly, the hundredth was the XPI delay remover.", wiecej |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2006 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%)
|
Leci sobie orzeł. Macha majestatycznie skrzydłami. Rozkoszuje się pięknem
przyrody. Nagle spostrzega w dole zająca. śmiga za szarakiem.... Szuuuu... A tam okazuje się, że zając cały we krwi. Żal się orłu zrobiło zajączka: - Co ci się stało mój mały? - Słonica mnie użyła, jako tamponu. - Żesz, kurffa... I odleciał orzeł, majestatycznie machając skrzydłami, kontemplując naturę. Następnego dnia biegnie sobie zajączek. Już czyściutki, bielutki, mięciutki.Strzyże uszkami, przyrodę śledzi. Patrzy, a tam w górze leci orzeł.Cały we krwi umazany. - Co ci się stało o wielki ptaku? - Co się stało? Co się kurffa, stało? Szukam tego sku....syna, co powiedział słonicy, że podpaska ze skrzydełkami lepsza jest od tamponu! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
To przebija wszystkie dowcipy o Chucku Norrisie. To przebija wszystko, co widziałeś do tej pory, łącznie z "Najśmieszniejszym Kawałem Świata Monthy Pythona".
Pokemońska Poezja. Cytat Nie chcę jush męczyć się, chce w końcu zelżyc męki me. Nie chce życ z poczuciem winy wciąż, złych mysli mieć cały gąshcz... Pragne zasnąc i jush sie nie obudzić! Nie chce wciąż ranic ludzi... Po co zyc, skoro zadreczam się? ..o zyciu ja jush dużo wiem... Wiem, o zyciu niespełnionym... nienawiscia pshepelnionym... Z dnia na dzien co raz mniej sił mam... Więc czekam z nadzieją kiedy skonczy sie swiat... Płaczę gdy anioł na śmierc zasługuje... Łza rozdziera skshydła... I jush nigdy nie wzlatuje... Uwiesh w moje oczy, ktore zasmuciles... Usłych moje mysli, ktore ucishyles... Pogrzeb moje serce, ktore zameczyłes.... TyLkO Uwiesh.... TyLkO Usłysh... TyLkO Unieś... Anioła, nieslushnie skazanego... Do meczenstwa... Za istnienie wybranego... Tylko ja..... sama.... Bez nikogo.... owiana oziebłą samotnościa... samotnoscia, ktora wchodzi w moją dushe i wyciska z niej moze lez... łez, ktore zalewają mnie powolutku, ale skutecznie.... samotnośc.... ktora wchodzi w moje serce.... serce..... serce, ktore jest pełne ran.... ran, ktore sie jush nigdy nie zagoją.... Moje mysli.... poczucie winy za wshystko... to mnie jush phsyłacza.. tak poprostu... nie daje mi egzystowac... egzystecja na swiecie... ktory jest pełen ludzi... ludzi, ktorzy nie potrafia mnie zrozumiec!! moze oni nawet nie chcą mnie zrozumiec.. nie probuja... i w koncu pshestaje byc sobą.... staje sie kims innym, kims obcym... osobą z falshywym usmiechem.... osobą bez sensu życia.... osobą bez celu do osiągniencie.... mam jush dosc... spłashczania sie nad soobami, ktore dla mnie są wazne, a ktorych ja nic nie obchodze.... mam dość falshywych pshyjaźni... mam dość dennych zagrywek.... mam dość zranionych miłośći... mam dośc SAMEJ SIEBIE.. tym kim jestem... tym czym stał sie moj swiat... ...... a więc ....... zasypiam.... odchodze.... JA.... Ta co była kiedys... wstaje, odradzam sie.... tym razem w postaci >>CzArNeGo aNiOłA<< tak to ja >>CzArNy AnIOł<< anioł, ktory jush nie wierzy w słowa: przyjazn i milosc w rzeczy, ktore sa najwarzniejshe w zyciu czlowieka.... Niby to samo ciało.... lecz... inna dusha... inne wnetshe.... lecz... nadal jestem sama... owiana oziebłą samotnoscia.... poprostu powoli pshestaje istniec... Autentyk. Nie wierzysz? Link: http://gim1zgc.livenet.pl/forum/viewthread...d_id=35#post_94 Ten post edytował Fipaj 12.03.2006, 21:20:07 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Po mszy z kościoła wychodzą dwie staruszki i rozpoczynają rozmowę.
Pierwsza mówi: - Pani ta dzisiejsza młodzież to taka niewychowana, a jak się ubierają, co na głowach mają z jednej strony czerwone z drugiej zielone... straszne... Na to druga: - Pani to jeszcze nic. Wczoraj wieczorem wracam od wnuczki i wchodzę do jednej windy, a do drugiej młoda para. Jeszcze się drzwi nie zamknęły ich windy, a słyszę: jak wykręcisz żarówkę to wezmę do buzi. Pani SZKŁO ŻRĄ, SZKŁO ŻRĄ! I do tego GORĄCE! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat -Mamo, czy ja jestem adoptowany? -Byłeś, ale cię oddali. i coś "branżowego" Cytat Chuck Norris zapełnił /dev/null. Dwa razy...
|
|
|
|
|
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
dobry jest (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8...&page=1&t=t&f=b Cytat UWAGA Oszustki!
Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę Was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło szczególnie mężczyzn). Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do lodzika. W tym czasie druga kradnie kasę z Waszego portfela. Ja zostałem właśnie tak okradziony w zeszły czwartek, piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też we wtorek nie byłem na zakupach bo nie miałem czasu)! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin |
http://www.maxior.pl/?p=index&id=5312&8
łzy mi poszły jak to oglądałem |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Przyjrzyjmy się ciągowi liczb:
1,2,3,4,5,6,7 Na pierwszy rzut oka nie dostrzegamy w nim ósemki. Spójrzmy jeszcze raz: 1,2,3,4,5,6,7 Ósemki nadal nie widać. Ciekawostką jest, że sztuczka udaje się tylko wtedy, kiedy w ciągu liczb na pewno nie ma ósemki. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%)
|
ja polecam przejrzenie wszystkiego na http://www.akuku.pl a szczegolnie filmików. poprostu spadałem z krzesła=] m.in jest tam filmik Itsmiego ( dunskie rozmowy w toku)
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Jak podały Fakty TVN: W poniedziałek ma się rozpocząć
Międzynarodowa Konferencja d/s Walki ze Spamem. Organizatorzy rozesłali główne założenia tematyczne do 170 mln internautów. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat W Iraku żołnierz amerykański i polski dyskutują sobie po służbie.
Amerykanin: "Ok, we have George Bush but we have Stevie Wonder, Jonny Cash and Bob Hope too!" Na co Polak: "We have Kaczyński and... No Wonder, No Cash and No Hope ..." |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Na http://ling.pl mozna odnaleźć ciekawe tłumaczenia =)
Cytat ECTACO słownik angielsko-polski
Słowniki elektroniczne Ectaco do nabycia u wydawcy CHUCK - ROZWALAĆ CHUCK - GŁASKANIE POD BROD UP-CHUCK - ZWYMIOTOWAĆ CHUCK OVER - RZUCAĆ CHUCK OUT - WYLAĆ CHUCK OUT - WYWALAĆ CHUCK OUT - WYRZUCAĆ |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 05:57 |