![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
efekt walidacji - dlaczego wyrzuca mi błąd:
Cytat there is no attribute "TARGET" Cytat //www.damianwojcik.ovh.org/" target="_blank">oggylwiatko</a> Przeczytałem masę informacji na temat standardów i nie wiem skąd ten błąd. Może wiecie czemu ? Ten post edytował oggylwiatko 3.09.2008, 14:02:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 40 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego, że target nie jest już zgodny ze standardami (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Musisz skorzystać z php albo js.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż swój nagłówek DOCTYPE...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Racja, sprawdziłem u źródła i faktycznie nie ma już atrybutu target. Usprawiedliwię się tylko tym, że korzystam ze specyfikacji dostępnej na www.kurshtml.boo.pl, a tam ów nieszczęsny atrybut jest oznaczony jako zgodny z HTML 4.01. Dowód:
Cytat Poniżej znajdziesz opis wszystkich znaczników i ich atrybutów według oryginalnej specyfikacji HTML 4.01, opracowanej przez organizację W3C. Elementy i atrybuty napisane kolorem czerwonym są zdeprecjonowane przez specyfikację Jak widać target jest na czarno :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:06 |