![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 2 Dołączył: 10.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam,.
jakich używacie edytorów do robienia stron opartych na divach? jakie są najlepsze? -------------------- aerobiczna 6 Weidera - forum o zdrowiu - firmy zajmujące się reklamą z całej Polski - dodaj swój wpis za darmo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Większość osób, które robi prawdziwe strony używa zwykłego edytora tekstu i tutaj jest ich szeroka gama (szczególnie pod windowsa)...
Crimson Editor, ConText, Notepad++, gedit, kate, kwrite etc... Dla bardziej wymagających i/lub początkujących pajączek (choć może uczyć złych nawyków) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dolączam się do kolegi Radex_p
Dużo jest tego ja kozystam z PSpad + TopStyle Lite Do edycji i pokazania DIV to może będzie dobre MacromediaDreamWare czy jakoś tak ale to płatne narzędzie Pozdrawiam Redelek Ten post edytował redelek 21.05.2008, 15:59:33 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 2 Dołączył: 10.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a NVU ?
-------------------- aerobiczna 6 Weidera - forum o zdrowiu - firmy zajmujące się reklamą z całej Polski - dodaj swój wpis za darmo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a ja notepad++ podoba mi sie. ładnie składnie koloruje jest ok.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz bardziej profesjonanie zajmować sie tworzeniem stron zainwestuj raczej w jakiś edytor tekstowy. WYSIWYGi są może i wygodne, ale nie znam nikogo, kto zajmuje się stronami internetowymi bardziej na poważnie niż jeden przypadkowy projekt i tworzy strony w edytorze graficznym.
Do edycji osobiście używam notepada++, przeszłam przez wiele edytorów (od prawie 9 lat tworzę strony, więc mam na koncie i pajączka, i aceHTML i Website PRO i wiele innych), ale ten jakoś najbardziej mi odpowiada, jest szybki, leciutki i wygodny. Ten post edytował Shili 21.05.2008, 16:31:15 |
|
|
![]()
|
|
jak zrobic aby w total commanderze przy edytowaniu stron bezposrednio z serwera wlaczal sie notepad++ ?
-------------------- aerobiczna 6 Weidera - forum o zdrowiu - firmy zajmujące się reklamą z całej Polski - dodaj swój wpis za darmo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Jeśli chcesz poszukać edytora to zobacz ten wątek.
Zamykam. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:35 |