![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 4.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
potrzebuję dodać do skryptu wysyłanie wiadomości email. Chcę to zorbić za pomocą funkcji mail(). Jest tylko jeden problem, ponieważ nie mogę za diabła wysłać wiadomości która będzie posiadała tagi html, ponieważ Gmail je olewa i wyświetla jako tekst. Co mam z tym zrobić? Proszę pomocy, jest to pilne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodac odpowiednie nagłówki, a najlepiej zainteresować się jakąś gotową biblioteką i oszczędzić sobie problemów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 4.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz mi coś polecić bo nigdy się tym nie interesowałem i nie mam pojęcia jak to działa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz jedną z najlepszych (według mnie) bibliotek do tego KLIK. Manual jest na tyle dobry że nie powinieneś mieć problemu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co up lub
http://swiftmailer.org/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:40 |