![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem że zaznaczają mi się wszystkie pola radio , a nie mogę sobie przypomnieć jak to wcześniej robiłem i potem chce dwa pola radio zapisać do bazy danych. Problem można zobaczyć http://waznechwile.futurehost.pl/admin/?id...&page=dodaj Chętnie jakieś propozycję zmienienia kodu przyjmę lub inne rozwiązania. Proszę o rady |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat mam problem że zaznaczają mi się wszystkie pola radio W kodzie co pokazales nie mają prawa ci sie zadne radio zaznaczac, bo nigdzie ich nie zaznaczasz.... cos krecisz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musi być taka sama nazwa dla grupy radiobuttonów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Niezle, do glowy mi nie przyszlo ze to o to pytal user, hehe.
No, to tak jaka napisal trueblue - to NAZWA radio okresla grupe pol - to są podstawy HTML A w VALUE radio powinienies przechowywac wlasnie ID pola a nie jego nazwe |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki działa teraz tak jak bym chciał tylko chyba muszę użyć javascrypt lub coś innego bo chcę aby po wybraniu jakiegoś kategorii można było wybrać wyłocznie daną podkategorię . Np
Wybieram zaproszenia to mogę zaznaczyć tylko podkategorię taki . Proszę o przykłady rozwiązania problemu lub innego rozwiązania . Będę z góry wdzięczny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukaj: onchange()
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki pomogło . Temat uważam za zamknięty
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.08.2025 - 08:59 |