![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. chciał bym zeby po po 5 sekundach z ramki iframe np www.wp.pl samo przekierowało na www.onet.pl ale wszystko to w ramce?
Moze jakiś przykład bede wdzięczny! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ; )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thx a mam pytanko moje iframe wszystko ładuje a potem odświeza stronę główną i wchodzi do wybranego linku zamiast w iframe to strona sie przekerowuje nie iframe czemu ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np wp.pl ? : ) niektóre strony mają takie "zabezpieczenie".
|
|
|
![]()
|
|
No fakt ciekawe jak to obejść to pewnie jakas funkcja JavaScript odświeżająca stronę lub przekierowująca jeśli wykryje ramkę ... muszę poczytać o tym i dam znać jak sam znajdę rozwiązanie
... Znalazłem taki kod w tresci strony Kod <script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- a = new String(self.location); if (a.indexOf("self") != -1){(top.location == self.location) || (top.location = self.location);}//--></script> to chyba powód przeładowania strony nie w iframe i pokazania tylko w przeglądarce i linku głównym szukam rozwiązania Ten post edytował _Martin_ 5.04.2010, 20:24:35 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.05.2025 - 06:06 |