![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pomóc koleżance w projekcie na stronę internetową, ale nie daje sobie z tym rady. Strona musi być w najprostszy sposób zrobiona, tabelki pare zdjęć i hiperłącza. Logo menu strony itp. Jeśli ma ktoś szablon albo jest w stanie mi pomóc spróbuję sie jakoś odwdzięczyć..
Strona ma mieć tematykę miasta z zrobionej prezentacji trzeba ją połączyć i wrzucić na strone. Aktualnie na tym stanąłem
Powód edycji: [Kshyhoo]: bb-code
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie napisales najwazniejszej sprawy z czym masz problem bo tekst typu 'nie daje sobie rady' nic nie znaczy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie potrafię tego zlepić do kupy. Nie umiem zrobić hiperłączy i prosto zrobić menu strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Polecam zacząć od kursu HTML.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak nie umiesz zrobic hiperlaczy jak w przykladzie podanym przez Ciebie uzywasz tego okresl dokladniej w czym tutaj masz problem. Jezeli chodzi o menu strony to rowniez napisz z czym masz problem i podaj kod do tego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
praca dodowa na informatyke obstawiam że Liceum. Nie idz na łatwizne bo wszystko masz w kodzie który podałeś nawet idzie się domyślić co do czego jest. Proponuje poczytać Kurs HTML5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:45 |