![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 1 Dołączył: 2.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z przezroczystym tłem w Internet Explorer. Mianowicie, kiedy ustawiam dla diva przezroczystość (filter:alpha(opacity=90);opacity: 0.9;-moz-opacity:0.9;) to czcionka w nim wydaje się być dość kwadratowa pod przeglądarką IE (nie ma efektu wygładzonej, jak występuje to w Firefoxie). Po usunięciu przezroczystości, czcionka wygląda normalnie. Jak temu zaradzić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co ja wiem to sie nie da
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 1 Dołączył: 2.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podobno się da - np. http://www.posprzatajmy.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam jest przeźroczysty png i na nim czcionka!
to nie jest caly div przeźroczysty.. ty pytałes o drugą opcje - to Ci odpowiedziałem - nie da się.. a ze ten sam efekt (prawie, bo w sumie lepszy niz robic przeźroczyste tez teksty wewnatrz diva) da sie zrobic inaczej to juz nie o tym bylo pytanie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:37 |