![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 16.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten kod mi nie działa, chcę żeby wyświetlal obrazki w tabeli, a strona nie chcę się wczytać. Może mi ktoś wskazać gdzie popełniłem błąd?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
3 linijka
= - przypisanie == - porównanie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 16.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok to jest jeden problem rozwiązany, tylko że po nim pojawił się kolejny
![]()
Teraz pojawia się sama 1 komórka w tabeli i nie pojawia się obrazek? Może mi ktoś wskazać gdzie popełniłem błąd? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co przypisujesz do zmiennej $liczba?
Na pewno to 11? -------------------- Darmowe e-booki (kliknij tutaj) ------------------------------------------------------------ Zapunktuj (kliknij tutaj) <--- Zarejestruj się i zobacz! Darmowe doładowania telefonu, Eurogąbki itp. ------------------------------------------------------------ PHP 5, CSS 2.1, xHTML 1.1, JavaScript 1.7 |
|
|
![]()
|
|
Pętla wykonuje się dopóki $liczba nie będzie wynosiła 11.
Przy każdym wykonaniu pętli do $liczba dodawane jest 1. Czyli pętla wykona się 10 razy. W taki sposób chcę uzyskać 10 komórek w tabeli. edit: ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie myślałem że pętla bedzie się wykonywać dopóki warunek nie zostanie spełniony Ten post edytował kubazx 16.10.2010, 19:24:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy zmienić warunek
na
lub, jeśli na początku $liczba == 0
Działa? -------------------- Darmowe e-booki (kliknij tutaj) ------------------------------------------------------------ Zapunktuj (kliknij tutaj) <--- Zarejestruj się i zobacz! Darmowe doładowania telefonu, Eurogąbki itp. ------------------------------------------------------------ PHP 5, CSS 2.1, xHTML 1.1, JavaScript 1.7 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:01 |