![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki oto formularz php z template monster i umiescilem go na serwerze home.pl. Wysyla on wiadomosci ze strony flash i ma jeszcze plik konfiguracyjny xml. Wiadomosc zostaje wyslana pomyslnie ale nie dochodzi na adres ktory jest wpisany w tym pliku xml. Oto tresc tego skryptu:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
upewnij sie ze wpisales email z ktorego ma byc wysylany ten email ktory wpisujesz, czy wszystkie ustawienia sa OK
ps. mail() nie dziala bodajrze pod windowsem, ale na hostingu winna dzialac. -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnąłem to do siebie i powiem tak. Nie znam się aż tak na flash i xml, ale jak dla mnie błąd jest w ustawieniach(24471-form04configuration.xml). Po odpaleniu tego (ustawiłem mój email, adres i port mojego SMTP) i wysłaniu wiadomości na serwerze SMPT nie mam nic (ani w Logach ani w Outbox nie mam odnotowane aby mail wychodził)
-------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Na pewno nie jest to sprawa uprawnien plikow? Mam ustawione 666 i nie moge nic zmienic.
Skrypt na serwerze Unix w home.pl dziala, a na Windows juz nie mimo ze wybieram w konfiguracji tryb ASP. Czy ktos moze mi pomoc? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:40 |