![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Panowie i Panie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam problem z kolumnami.Nie mogę znaleść pliku odpowiedzialnego za wyrównanie (ta sama szerokość) kolumn. Chce zrobic tak aby obydwie kolumny miały identyczne wartości(IMG:http://vlep.pl/d6sqz0.jpg) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) strona strona problem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Ja mam równe...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak... jest jeszcze taka sytuacja... gdy włączymy blokowanie reklam na tej stronie adblokerem wtedy kolumny są prawidłowo. Jeżeli natomiast reklamy się pojawiają wtedy problem się pojawia.....
Kshyhoo być może właśnie taka sytuacja u Ciebie występuje. Ten post edytował jarek237 11.11.2011, 19:53:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No dokładnie tak jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Może spróbuj tak: Pod reklamą a przed tabelami daj:
PS: to jest urok stron na tabelach... Druga propozycja: spróbuj dać reklamę w w dwóch komórkach z atrybutem colspan="2" Ten post edytował Kshyhoo 11.11.2011, 20:05:56 |
|
|
--jarek237-- |
![]()
|
Goście ![]() |
dzięki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) naprawione (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
panowie jeszcze jedno pytanko. Wiecie co może oznaczać ten błąd (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
ReferenceError: ddaccordion is not defined [http://www.gielda24plock.pl/admin/fckeditor/editor/dialog/fck_table.html:32] (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:35 |