![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam starałem się tylko ile mogłem, ale mi się nie udało. Chciałbym miec forum takie jak to: http://uniontm.pl/ , ale nie dokładnie takie samo. Mianowicie chodzi mi o to, aby najpierw był portal, a później odnośnik do forum. Zawsze jak stawiałem forum to przekierowywało mnie do: www.mojeforum.pl/forum i w tym był problem. A maiło byc: www.mojeforum.pl i miał się wyświetlac najpierw portal. proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Pomoże ktoś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domenę przekierowujesz na katalog gdzie masz portal (domyślny, public_html). A jak masz podkatalog forum, to logiczne że w nim umieszczasz skrypt forum. Lub jeśli forum ma w sobie skrypt portalu, to umieść cały skrypt forum w głównym katalogu i/lub zaznacz w panelu że pierw ma być wczytany portal.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok za chwile to przetestuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ok, robię testowe forum i teraz jaką najlepiej wersje PHP wybrac? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najnowszą. O ile forum jest z nią kompatybilne.
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem hosting na cba.pl wgrywam PHP, wszystko ok i tu nagle:
General Error SQL ERROR [ sqlite ] SQL logic error or missing database [1] An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group Dobra już działa to moje forum: http://speed-reklamka.cba.pl/ . Ale teraz jest problem, bo wg. nie przekierowuje na forum, tylko od razu jest, a więc jak teraz portal włączyc? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:34 |