![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proszę o pomoc w usunięciu znaków <p>,<b> itp z tematu wiadomości którą otrzymuję na maila. Przy okazji mam pytanie : jak zrobić by w adresie nadawcy że wstawiało e-mail wpisany w formularzu dzięki z góry. Czytałem wiele różnych przykładów ale totalnie różne od mojego wiec.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) działa, ale nie do końca. Chodziło mi o to By pełen adres był wyświetlany, i można było "odpowiedz" prosto to nadawcy, a teraz bez strip_tags($mail); są znaki z hmla a bez nie ma "@" i wszystkiego po niej :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale może chodzi Ci
Zauważ również, że otworzyłeś wiele znaczników akapitu (p) i nie zamknąłeś ich. E-mail'a nie dawaj w strip_tags, z tego co zrozumiałem to chodziło o temat wiadomości. Z tematu zostaną usunięte znaczniki p i b. |
|
|
![]()
|
|
wyskoczyło mi że od "nobody" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
dla wyjaśnienia ja robie strony we flashu a chciałem dodać sobie PHP skrypt który czyta zmienne. Niestety zmienne są w hmlu ze znacznikami czytane :/ Up^ pomoże ktoś (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?? up^ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:40 |