![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie funkcję, która wyświetla grafikę na stronie. Funkcja ta pobiera jedną zmienną, na podstawie której switch decyduje co ma mieć obramowanie a co nie. Wszystko niby proste, a jednak wyskoczył mi jakiś nieoczekiwany błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_INLINE_HTML, expecting T_CASE or T_DEFAULT or '}' in /virtual/.../template/html/layout.php on line 64 skrypt w dużym skrócie wygląda tak:
W tym błędzie odwołanie jest do pierwszego case. I teraz nie wiem co jest nie tak, bo według mnie wszystko jest zgodnie ze składnią. Dodam jeszcze, że funkcję wywołuję w taki sposób:
Co może być tutaj źle? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz błąd całego switcha! Poza tym jak chcesz coś wyświetlić czyli te tabelki to musisz używać echo!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |