![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem w trakcie tworzenia rejestracji na mojej stronie. Mam problem ponieważ chciałem żeby po poprawnej rejestracji użytkownika pojawił się ladny napis zamkniety w divie (wzięty z Boostrapa- prosiłbym o nie pisanie postów w stylu: "najpierw naucz sie CSS", nie o to mi tutaj chodzi). Mam stworzone 2 pliki: index.php gdzie mam zawarty kod HTML oraz register.php gdzie mam skrypt do rejestracji. Probowałem użyć w pliku register echo i nie działa. Prosze o pomoc oraz wyrozumiałość ponieważ jestem dopiero początkujący.
Pozdrawiam Ten kod żeby sie dodawał po wykonaniu ponizszego skryptu. Dodam również,że narazie nie bawilem się w kontrole błędów- tym zajme sie później.
Ten post edytował zawadeusz 19.10.2015, 08:33:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj kody najpierw to można będzie coś powiedzieć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przechodze do strony glownej ustawiajac w adresie "succes=1", ktory pozniej mi bedzie potrzebny do kontroli bledow. Chyba,że źle mysle
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze rozumuję, to kiepsko się odwołujesz do swojej głównej strony.
|
|
|
![]()
|
|
Nauczenie się sesji rozwiązała problem. Dziekuje za pomoc , można zamknac
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:20 |